Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bromfietser gewond bij botsing

Toegevoegd: 20-05-2011, 22.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
KLOETINGE - Op de kruising Zomerweg met de Lewestraat in Kloetinge heeft zich vrijdagmiddag omstreeks 15.15 uur een aanrijding voorgedaan tussen een personenauto en een bromfiets.


De personenauto reed over de Zomerweg. Deze werd bestuurd door een 40-jarige vrouw uit Goes. Zij was, volgens getuigenverklaringen, aan het bellen tijdens het rijden. Uit de Lewestraat kwam de bromfiets, deze werd bestuurd door een 16-jarige jongen uit Goes.

In de bocht naar de Zomerweg haalde de jongen een fietser in en nam vervolgens de bocht, de Zomerweg in. Hij reed hierbij vrijwel in het midden van de weg. In de bocht raakte de jongen de personenauto en kwam hij ten val. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis met mogelijk letsel in of aan zijn buik. Het exacte letsel is nog niet bekend.

Beide voertuigen zijn weggesleept door een takelbedrijf, ze raakten allebei behoorlijk beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesegans (21-5-2011 om 16:03)
Tja en we blijven stug te hard en op de verkeerde plaats rijden en we doen net of we alleen op de wereld zijn met de bromfiets!!!!!
Fietser (21-5-2011 om 13:20)
Wat heeft het bellen van de bestuurster hiermee te maken, had ze niet kunnen voorkomen al was dat niet zo. De jongen haalde een fietser in en nam daarna de bocht, daardoor midden op de weg terecht kwam en de auto raakte. De bromfietser had op moeten letten. Inhalen in/bij bochten is nooit goed.
Boris (21-5-2011 om 12:01)
Chair@ ja en roken, en aan de radio frummelen, scheren, make up opdoen, haar kammen,en zo meer vajn dit soort fratsen als je behoort op de weg te letten.
T. (21-5-2011 om 09:43)
Ja, inderdaad. En iedereen kwam uit school en al die kleine knderen hebben het allemaal moeten meemaken
Maja (21-5-2011 om 08:30)
Wie er schuldig is, weet ik niet. Op de plek kun je ook even aan de kant gaan staan om te bellen. Niemand is onmisbaar. Die paar minuten wachten, kan er ook wel af.
.... (21-5-2011 om 00:49)
Ik ben er langs gefietst toen de hulpdiensten nog niet ter plekke waren. heb ook nog gevraagt of ik kon helpen maar dat was niet nodig.daarna nog gevraagt of er iemand met EHBO aanwezig was. dit was het geval volgens de mevrouw,ben toen doorgefietst . veel strekte voor het slachtoffer
Cookie-instellingen beheren