Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bromfietser gewond bij botsing

Toegevoegd: 20-05-2011, 22.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
KLOETINGE - Op de kruising Zomerweg met de Lewestraat in Kloetinge heeft zich vrijdagmiddag omstreeks 15.15 uur een aanrijding voorgedaan tussen een personenauto en een bromfiets.


De personenauto reed over de Zomerweg. Deze werd bestuurd door een 40-jarige vrouw uit Goes. Zij was, volgens getuigenverklaringen, aan het bellen tijdens het rijden. Uit de Lewestraat kwam de bromfiets, deze werd bestuurd door een 16-jarige jongen uit Goes.

In de bocht naar de Zomerweg haalde de jongen een fietser in en nam vervolgens de bocht, de Zomerweg in. Hij reed hierbij vrijwel in het midden van de weg. In de bocht raakte de jongen de personenauto en kwam hij ten val. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis met mogelijk letsel in of aan zijn buik. Het exacte letsel is nog niet bekend.

Beide voertuigen zijn weggesleept door een takelbedrijf, ze raakten allebei behoorlijk beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marwin (21-5-2011 om 00:19)
Ik reed voor de auto die geraakt werd. Erg zonde voor allebei. Dit wil je nooit meemaken, ken het nog van de scootertijd. Ben benieuwd naar de jongen, hoop dat het meevalt. Sterkte aan de bestuurder, ze was erg over haar toeren. Nogmaals, ongelukje zit in een klein hoekje sterkte!
Jos (20-5-2011 om 23:24)
Tja, en wij blijven constant de bochten te ruim nemen zodat we vrijwel op het midden van de weg rijden.
Janiris. (20-5-2011 om 23:06)
Ik was getuigen samen met 2 vrienden. ik heb er gewoon een trauma van ik tril en huil nog steeds zo eng vond/vind ik het. Ik kijk nu zeker weten beter uit in het verkeer nadat ik dit heb gezien!.
Chair (20-5-2011 om 22:52)
Tja, en we blijven stug door bellen in de auto
Cookie-instellingen beheren