Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ambulance over de kop bij ongeval in Wilhelminadorp

Toegevoegd: 10-02-2005, 23.48 uur
Door: Politie Zeeland & Roland de Jong [HVZeeland.nl]

WILHELMINADORP - Donderdag rond 19.30 uur vond er op de kruising Deltaweg/Langeweg in Wilhelminadorp een aanrijding plaats tussen een ambulance en een personenauto.

De ambulance reed over de Deltaweg in de richting van Goes en kwam op bovengenoemd kruispunt in botsing met een personenauto met daarin drie inzittenden. De personenauto kwam uit de richting van Wilhelminadorp en stak bij groen licht de kruising over in de richting van Wolphaartsdijk.

De personenauto raakte de ambulance aan de linkerzijkant. Hierdoor verloor de bestuurder van de ambulance de macht over het stuur en kwam de ambulance op de kop tot stilstand. In de ambulance zaten de bestuurder, een broeder, een patiënt en een passagier.

De broeder en de patiënt konden niet uit de ambulance komen en werden door brandweerpersoneel bevrijd. De patiënt is met een andere ambulance alsnog overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Het letsel van de andere inzittenden lijkt mee te vallen.

De inzittenden van de personenauto kwamen met de schrik vrij.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren