Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rookontwikkeling bij middelbrand Vlissingen

Toegevoegd: 07-02-2005, 13.19 uur
Door: Manfred Berrevoets [Redactie HVZeeland.nl]

VLISSINGEN - Maandagmorgen is de Stadsgewestelijke brandweer uitgerukt voor een brand aan het Stationsplein in Vlissingen.

Bij sloopwerkzaamheden aan de voormalige gebouwen van de PSD was brand uitgebroken. De brandweer heeft de brand opgeschaald naar 'middelbrand', vanwege de bereikbaarheid van de brand en de hevige rookontwikkeling.

Bij de brand zijn brandweervoertuigen van de post Stromenweg (4530 en 4550) en Oost-Souburg (4532) ingezet. De Officier van Dienst van de brandweer 4595 is ook ter plaatse geweest, evenals de politie. De sloopwerkzaamheden zijn door de brand ongeveer een uur vertraagd, maar zullen na het blussen weer hervat worden.

Bij de brand raakte voor zover bekend niemand gewond.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren