Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Traumaheli haalt patiënt op

Toegevoegd: 10-06-2011, 20.09 uur
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - De Belgische MUG traumahelikopter uit Brugge heeft vrijdagmiddag een patiënt opgehaald bij het ziekenhuis van Terneuzen.

De helikopter zette omstreeks 14:20 uur de landing in. Tijdens het landing en opstijgen van de helikopter stond de brandweer van Terneuzen volgens procedure stand-by.


Een ambulance heeft de patiënt van het ziekenhuis overgebracht naar de helikopter. De patiënt is met medische klachten overgebracht naar een ander ziekenhuis.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De patient is belangrijker dan belastingcenten (13-6-2011 om 00:21)
Nou, Arie heeft zijn aandacht gekregen hoor. beter iemand die helpt dan niemand. mensenlevens zijn nog altijd belangrijker dan belasting centen. inderdaad Arie, wat nu als het een naastenliefde van jou was? Sterkte patient! Als ik daar lag, was ik ook blij met de geboden hulp. Goede actie dus.
Mo (12-6-2011 om 16:40)
@Arie ik ben er mee eens met de rest wil jou idd horen als naaste fam lid hard hulp nodig heeft weet je wat geld verspilling is dat de directie v ziekenhuis op werk vakantie gaan voor vergadering pff of de hoge pieven welk bedrijf dan ook bij elk vergadering luxe broodjes/koeken laten serveren
Anoniem (12-6-2011 om 12:14)
Kijk in rotterdam hebben ze wel helikopter landings officier. en 3 brandwachten in totaal 4 man daar hebben ze ook een blussysteem. dus kunnen ze direct ingrijpen mocht het fout gaan. hier in terneuzen en goes hebben ze dat niet. daarom is er afgesproken bij een helilanding brandweer standby staan
Peter (12-6-2011 om 10:59)
Michel/Arie Het Erasmus heeft echter wel een giga blus systeem ready denk ik zo...... als je met een helibrand eerst de brandweer moet gaan bellen kun je het wel vergeten denk ik, maar ik ben niet op de hoogte met de regels, wel met kerosine fikken, en die gaan hard en warm en hevig..
Row (11-6-2011 om 23:32)
Wat een zielige mensen hier zeg! Het gaat om een leven, ga anders even discusseren of het beter is voor je belastingcenten of niet... Sjonge jonge.. Hebben jullie niks beters te doen? Wees blij dat dingen zoals deze bestaan! Succes als je zelf wat overkomt in een dergelijke situatie!
Frank (11-6-2011 om 22:42)
Tjonge jonge. Mensen, leer eerst eens lezen. Arie zegt niets over de patiënt! Hij vindt het vreemd dat er nu wel brandweer bij moet zijn, maar als er ergens een ongeval is en er met spoed een heli moet komen (en ergens moet landen in weiland o.i.d.), dat niet nodig is. En hij heeft daar een punt.
Cookie-instellingen beheren