Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Traumaheli haalt patiënt op

Toegevoegd: 10-06-2011, 20.09 uur
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - De Belgische MUG traumahelikopter uit Brugge heeft vrijdagmiddag een patiënt opgehaald bij het ziekenhuis van Terneuzen.

De helikopter zette omstreeks 14:20 uur de landing in. Tijdens het landing en opstijgen van de helikopter stond de brandweer van Terneuzen volgens procedure stand-by.


Een ambulance heeft de patiënt van het ziekenhuis overgebracht naar de helikopter. De patiënt is met medische klachten overgebracht naar een ander ziekenhuis.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Remy van Zeele (11-6-2011 om 09:12)
Hier aan kan je na gaan dat het ziekenhuis in Terneuzen niet compleet is. Daarom ga ik gelijk naar Brugge,ben ik op de goede plaats.
Susanne (11-6-2011 om 08:42)
Arie, als dit jou geliefde was, telde geld dan ook? Een mensenleven is toch veel meer waard dan geld kan uitdrukken!
Walter (11-6-2011 om 00:30)
Arie toch... wat een domme reactie! ben blij dat wij in NL deze mogelijkheden hebben! veel wijsheid voor als het u overkomt!
J.P. (10-6-2011 om 22:52)
Geheel eens met Arie, maar moet wel zeggen dat volgens mij de brandweer van Terneuzen geheel uit vrijwilligers bestaat...
Petra (10-6-2011 om 22:09)
Een patient wordt niet voor niets overgebracht met een trauma..en als het gaat om bezuinigen neem dan maar eens een kijkje in het ziekenhuis zelf. hoeveel zielige mensen daar komen voor sociale contacten...sorry...wat nodig is is nodig...wacht maar als het om een van je naasten zou gaan..
Arie (10-6-2011 om 21:31)
Wat een belachelijke geld over de balk procedure, een compleet brandweerteam standby voor een landing op een ingericht landingsveld, en als die Heli ergens midden in een woonwijk landt is er vaak geen brandweer standby! Zonde van uw belastinggeld.
Cookie-instellingen beheren