Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wielrenners in de Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 28-06-2011, 20.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
BORSSELE - Dinsdag rond 12.00 uur kreeg de politie een melding dat er fietsers in de Westerscheldetunnel reden.


Het ging om vier Engelse wielrenners, die geen borden hadden gezien. Toen zij in de tunnel reden hadden ze meteen in de gaten dat ze daar niet mochten fietsen maar konden niet meer terug.

Zij kregen elk een bekeuring van € 110,-.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wendy (29-6-2011 om 15:12)
Het spijt me geweldig, vind dat jullie gelijk hebben over het snel bekeuren door de politie, maar in dit geval vind ik het een prima idee! wielrenners, en er zullen er hier ook vast wel bij zitten, sorry hoor, maar ze denken echt dat ze heilg zijn maar ze zijn irritant en egoistisch op de weg!
J.Scharff (29-6-2011 om 14:56)
Enige coulande voor fietsen in die tunnel is op zijn plaats. Een waarschuwing had voldoende moeten zijn. Zo jaag jetoeristen echt het land uit.
De kromme (29-6-2011 om 14:55)
Die wielrenners denken dat ze de hele wereld voor zichzelf hebben,stelletje arrogante kwasten dat ze zijn!!! Ze moesten ze nog veel meer bekeuren met hun roekeloos gedrag op de weg,snelweg,fietspad,waar niet!!!!!!
Gizmo (29-6-2011 om 14:15)
Je komt ze overal tegen: - op de N57 (80km-autoweg) - In het campinggebied op de smalle wegen met rammelstrook (voorzien van fietspad) - Op de afrit van de snelweg - In dat veel krappe bochtje in Zoutelande (met fietspad) Het frappante is, dat ze dan wel netjes hun valhelmpjes op hebben...
Anja (29-6-2011 om 14:09)
Fred, niet iedereen over 1 kam scheren, onder iedere weggebruiker is er wel 1 die zich niet aan de wet houd, mijn dochter is ook wielrenster en is pas ook op een brommer geklapt die op de verkeerde weg helft zat, dat wil niet zeggen dat elke brommerrijder aso is
Klaas (29-6-2011 om 13:50)
Die wielrenners weer het is altijd wat , dan weer midden op de weg , dan weer zoenend door de provincie dan weer door de tunnel. ALTIJD WAT !!!!!!
Cookie-instellingen beheren