Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie waarschuwt voor goudverkopers

Toegevoegd: 07-07-2011, 12.33 uur - Update: 07-07-2011, 17.09 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland waarschuwt burgers voor een groepje personen die proberen door middel van een 'wisseltruc' sieraden te stelen. Bij de politie zijn de afgelopen tijd diverse meldingen binnengekomen van gedupeerden van dit groepje.

De meldingen kwamen o.a uit Terneuzen, Axel, Hulst en Oost-Souburg. Ze hangen kettingen bij de slachtoffers om, schuiven ringen aan hun vingers en zeggen dat ze geld nodig hebben voor benzine. Wanneer het slachtoffer dan aangeeft niets te willen, worden de sieraden weer verwijderd. Tegelijkertijd worden sieraden die men zelf draagt ook meegepakt.


Op deze slinkse wijze wordt het slachtoffer bestolen. Deze rondtrekkende groep personen werkt in wisselende samenstelling. De leeftijden variëren van tussen de 30 en 40 jaar oud en allen hebben donker haar. Men verplaatst zich vermoedelijk in een zilvergrijze personenauto.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rico b (7-7-2011 om 14:13)
Ze hebben mij ook aangesproken ruim een week geleden. wilde me ringen verkopen. toen ik zij nee gingen ze gelijk weg. ze reden trouwens in een zilvergrijse mercedes met wit kenteken. zigeunrs met 2oude mensen achterin. en stuur geloof ik rechts.
Rien van der wekken (7-7-2011 om 13:41)
De grenzen moesten toch zo nodig open? nog bedankt overheid. de gewone burger is weer zoals meestal de dupe.
JSV (7-7-2011 om 13:03)
LET OP!!! Dit gebeurt ook in Vlissingen.
Cookie-instellingen beheren