Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie gewonden en beknelling bij ongeval in IJzendijke

Toegevoegd: 17-02-2006, 10.54 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

IJZENDIJKE - In IJzendijke is vrijdagochtnd een ongeval gebeurd waarbij sprake was van een beknelling.

Rond vijf over half elf deed zich op de kruising Middenweg (N61)/Parkzicht een ongeval voor. Op de kruising Turkeijeweg/Oranjestraat verleende een 54-jarige automobilist geen voorrang aan een hem tegemoetkomende auto, bestuurd door een 30-jarige Tilburgse.

De man wilde linksafslaan in de richting van Waterlandkerkje. Hij zag hierbij de auto van de vrouw over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg. In eerste instantie ging alleen de ambulance 19131 uit Oostburg ter plaatse, maar toen de ambulancemedewerkers ter plaatse kwamen bleek er sprake te zijn van een mechanische beknelling.

Zodoende werd de hulp van de brandweer ingeroepen. Deze rukte vanuit IJzendijke uit met de tankautospuit 5532 en vanuit Hoek werd het haakarm-voertuig 5662 ter plaatse gevraagd met de hulpverleningshaakarmbak 5672.

De vrouw, die overigens hoogzwanger was, raakte gewond aan haar hoofd. Een passagiere die bij de Tilburgse in de auto zwat raakte eveneens gewond. Zij liep een polsfractuur op. Beide dames moesten voor behandeling naar het ziekenhuis.

De man klaagde over pijn in zijn nek en had een wond in zijn vingers. Hij werd ook overgebracht naar het ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren