Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vader en zoon ten einde raad

Toegevoegd: 11-08-2011, 10.36 uur
Door: CTV Zeeland
MIDDELBURG - De veertienjarige jongen die in mei enkele schoolgenoten heeft gestoken met een stanleymes blijft voorlopig vastzitten.


Dit tot grote ergernis van zijn vader. Hij zegt net als zijn zoon Dylan ten einde raad te zijn en verwijt justitie traagheid in de afwikkeling van de zaak.

Justitie zegt meer tijd nodig te hebben om de psychologische rapporten te bestuderen en heeft daarom het voorarrest van de jongen met 30 dagen verlengd.

De jongen stak eind mei in Terneuzen na een ruzie met enkele klasgenoten met een stanleymes op een school in Terneuzen.

Zie ook:
- Jongen gestoken met stanleymes (30-05-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M@r (14-8-2011 om 10:50)
@ Sjaak: Het trieste is dat kinderen die gepest worden er alles aan doen om juist GEEN signalen af te geven. Ze schamen zich, en voelen zich vernederd. En zijn bang voor nog meer pesterijen als ze aan de bel trekken.
M@r (14-8-2011 om 10:43)
Harry;Jij deponeert hier wel vaker boute uitspraken, maar dit is wel erg simpel hoor! Natuurlijk doet de oorzaak er WEL toe; actie-reactie . Waarom denk je dat hij psychologisch onderzocht wordt? Misschien om de oorzaak te achterhalen?
Vlissinger (14-8-2011 om 10:34)
@ harry: natuurlijk doet het er toe, die jongen grijpt niet zomaar naar een mes, is heel veel gebeurt vooraf.En ja de pesters zouden ook eens gestraft moeten worden,maar nee die gaan weer lekker verder met hun leven. @VdVonck: daar heeft u groot gelijk in. Rechtssysteem hier in nederland klopt niet
Ook ooit gepest!?! (14-8-2011 om 09:48)
Ben je ook ooit gepest en heb je ook wel eens iets willen doen om dat tegen te gaan, dan kan je spreken. Deze jongen heeft duidelijk iets aan het pesten willen doen. Straf ook de pesters eens. Laat die ook eens een poosje in de cel zitten, dan weten ze wat ie doormaakt, nu niet. Schande is het..
Een ooit gepest persoon. (13-8-2011 om 23:06)
@stefan. de jongen wilde niet de bikkel uit hangen.Hij wilde dat pesten eindelijk eens stopte.Hij word nu dubbel gestraft. Het slachtoffer is nou niet bepaald genoemd een braaf jongetje.Een behoorlijk etterbakje.Dylan wilde hem eens laten voelen wat het is om gepest te worden.
VdVonck (13-8-2011 om 19:26)
De gemiddelde kindermisbruiker zit minder lang in voorarrest! Belacheklijk gewoon! Hoeveel van die mannetjes lopen er niet rond die continu aan het knokken zijn. Pesten is op deze school niet meer dan normaal, bestuur doet er niets tegen! Ze zijn gewoon bang voor dat veelal buitenlandse tuig!
Cookie-instellingen beheren