Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Files door ongeluk Zeelandbrug

Toegevoegd: 17-08-2011, 17.24 uur - Update: 17-08-2011, 21.47 uur
De botsing tussen een motor en een auto op de Deltaweg.
De botsing tussen een motor en een auto op de Deltaweg.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - Rondom de Zeelandbrug tussen Zierikzee en Colijnsplaat staan grote files vanwege een ongeluk.


Op de Zeelandbrug ontstond om 16.50 uur een aanrijding tussen een auto en een motor. Een 46-jarige Middelburger reed op zijn motorfiets over de Zeelandbrug in de richting Zierikzee. Waarschijnlijk merkte hij te laat dat het beweegbare gedeelte van de brug omhoog ging en het verkeer voor hem afremde.

De man week uit naar links en reed op de andere weghelft tegen de auto van een 55-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland en tegen de auto van een 38-jarige vrouw uit dezelfde gemeente. De motorrijder is met nog onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

Even daarvoor was om 16.40 uur op de Deltaweg in Goes ook een verkeersongeval gebeurd. Een 34-jarige automobilist uit de gemeente Noord-Beveland moest stoppen voor filevorming bij de verkeerslichten op de kruising Wilhelminadorp / Wolphaartsdijk.

Een 19-jarige motorrijder uit Stadt Bergisch Gladbach (D) had dit te laat in de gaten, reed tegen deze auto en kwam met zijn motor ten val. Hij werd, samen met een 19-jarige vrouw uit Keulen, die bij hem achterop zat, naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek dat de man letsel aan zijn been had en de vrouw een gebroken pols.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gerard Janse (19-8-2011 om 20:48)
Motor af te snijden. Dit soort gedrag is vragen om een kapotte spiegel, bewust kapotte spiegel omdat bijv de motorrijder er een trap of stomp tegen geeft vanwege u kinderlijke gerdag. Ga ook eens een keer motorrijden, u zou er van opknappen en uw belevingwereld zou minder beknopt zijn
Gerard Janse (19-8-2011 om 20:45)
@ A van der Toorn mensen kopen geen motor om overal tussendoor te komen, die kopen ze om te verplaatsen of om vrij te zijn(u snapt dat waarschijnlijk niet) uw "oproep" om de boel dicht te houden vraagt juist om kapotte spiegels, nix zo irritant als wanneer een auto bewust naar links gaat om een
Gerard Janse (19-8-2011 om 20:42)
Denken ik ga ze hinderen zoals mr A vd Toorn zegt. Uit jaloezie dat de motor minder lang hoeft te wachten? vanwege de "verkeers regels" hoeveel mensen switchen niet 10x van rijbaan op een stuk weg van 50 meter?
Gerard Janse (19-8-2011 om 20:40)
Zelf heb ik jaren heel faatiek gereden op mn motor, bij file's probeerde ik er altyd tussen door te gaan (zonder het andere verkeer te hinderen voor zover dat kon). Ik geloof zelfs dat het bij wet is vast gelegd dat een motor in een file mag passeren (weet dat niet zeker) je kan flauw gaan doen en
Adri (19-8-2011 om 18:42)
Wat is dit nou voor waardeloze discussie? De motorrijders letten niet op en knalden achter op de auto's! Dat was ook gebeurt als ze de ruimte hadden gehad.... Stop met die onzin dat motorrijders nooit fouten maken, of dat elk ongeluk tussen auto en motor de fout van de automobilist is!
Motor (19-8-2011 om 14:42)
Precies bij je lessen leer je dat je gewoon bij een file langs de auto's mag rijden dus waarom zouden ze het dan niet doen als het je tijd kan besparen en een beetje respect voor motor rijders tegenwoordig krijgen ze alleen maar negatieve status
Cookie-instellingen beheren