Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Files door ongeluk Zeelandbrug

Toegevoegd: 17-08-2011, 17.24 uur - Update: 17-08-2011, 21.47 uur
De botsing tussen een motor en een auto op de Deltaweg.
De botsing tussen een motor en een auto op de Deltaweg.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - Rondom de Zeelandbrug tussen Zierikzee en Colijnsplaat staan grote files vanwege een ongeluk.


Op de Zeelandbrug ontstond om 16.50 uur een aanrijding tussen een auto en een motor. Een 46-jarige Middelburger reed op zijn motorfiets over de Zeelandbrug in de richting Zierikzee. Waarschijnlijk merkte hij te laat dat het beweegbare gedeelte van de brug omhoog ging en het verkeer voor hem afremde.

De man week uit naar links en reed op de andere weghelft tegen de auto van een 55-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland en tegen de auto van een 38-jarige vrouw uit dezelfde gemeente. De motorrijder is met nog onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

Even daarvoor was om 16.40 uur op de Deltaweg in Goes ook een verkeersongeval gebeurd. Een 34-jarige automobilist uit de gemeente Noord-Beveland moest stoppen voor filevorming bij de verkeerslichten op de kruising Wilhelminadorp / Wolphaartsdijk.

Een 19-jarige motorrijder uit Stadt Bergisch Gladbach (D) had dit te laat in de gaten, reed tegen deze auto en kwam met zijn motor ten val. Hij werd, samen met een 19-jarige vrouw uit Keulen, die bij hem achterop zat, naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek dat de man letsel aan zijn been had en de vrouw een gebroken pols.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pouw (18-8-2011 om 21:53)
Wat lees ik egoistische reacties, als automobilist kun je toch wel het fatsoen opbrengen om tegen de berm lijn aan te rijden zodat de motorfiets met fatsoen langs kan rijden. De motorrijders geven meestal ook nog een gestrekt beentje als dank. Gewoon elkaar respecteren.
Eric (18-8-2011 om 21:44)
Jammer dat mensen zo makkelijk hun mening ventileren zonder de feiten te kennen. De motorrijder op de Zeelandbrug werd vanachter aangereden en kon geen kant op.
Iemand (18-8-2011 om 20:20)
Het is natuurlijk onzin dat motorrijders bij een file aan moeten sluiten! Dit wordt zelfs geleerd als je motorles/theorie krijgt.. maak gebruik van de voordelen van het voertuig. Een foute inschatting kan iedere weggebruiker maken en dat heeft niets met het soort voertuig te maken dat je bestuurt.
Mike900 (18-8-2011 om 15:46)
Wat maakt het voor een auto uit als je nou tegen de streep aan rijdt of aan de kant van de berm?helmaal niets,maar zo kunnen de motoren er wel langs die moeilijker in file vorm rijdt dan een vierwieler!!f is het puur frustatie dat wij wel door kunnen?beetje respect.dan kan je het ook terug krijgen.!
Hennie de bruine (18-8-2011 om 14:48)
Ik was bijrijdster van de auto waar de motor op gereden is ik kan jullie vertellen dat dat geen leuke ervaring is en wij konden er zelf niets aan doen maar zijn wel de pineut wij hebben de onkosten voor ons was onze auto veel waard en nu is hij totaloss doordat ik ziek ben hebben we een auto nodig
Jan (18-8-2011 om 13:24)
Waarom zouden motorrijders voorrang hebben? Dat staat nergens in de verkeerswet, dat hebben ze toevallig zelf verzonnen. Laat ze gewoon netjes aansluiten. Trouwens ik heb ze liever achter me dan voor me, want ze stinken erger als een gierkar. Waarom geen APK voor motorfietsen??
Cookie-instellingen beheren