Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 18 km

Arrestatie na doorrijding Middelburg

Toegevoegd: 26-08-2011, 17.34 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Donderdagavond rond 19.25 uur vond er op de Fazantenhof in Middelburg een aanrijding plaats tussen een personenauto en een scooter. Na de aanrijding reed de bestuurder van de personenauto door.

De 17-jarige bestuurster van de scooter uit Oost-Souburg reed over het parkeerterrein van de Albert Heijn aan de Veersche Poort komende uit de richting van de Scholeksterstraat. Een automobilist, die achteruit een parkeervak uitreed, verleende het meisje geen voorrang waardoor een aanrijding ontstond.


Het meisje kwam ten val en schaafde haar knie. De automobilist reed na de aanrijding door. Een getuige die dit probeerde te voorkomen moest wegspringen om niet door de auto te worden aangereden.

In verband met de zaak is rond 20.20 uur een 25-jarige man uit Middelburg in zijn woning aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B.E. (27-8-2011 om 13:22)
@Marina: heb je het stukje goed gelezen? Het gaat over een bestuurster, dit wel zeggen een meisje.Daarnaast mag je in NL vanaf je 16de scooter rijden. Als je het stukje goed leest dan staat er dat de auto achteruit reed uit een parkeervak en dus geen voorrang verleende aan het meisje!Beter lezen!
Jaap verkeer (27-8-2011 om 13:03)
Tjonge wat een reacties. Strenger straffen...alsof dat helpt. de reactie van die gast om weg te rijden is zeker verkeerd. Maar is vluchtgedrag dat [helaas] in ieder van ons zit. dat is psychologie- het is niet goed dat niet. Hoop voor het meisje dat de schade wordt vergoed en de wonden snel helen.
Robin (27-8-2011 om 12:41)
@ Marina, volgens mij kun jij niet goed lezen! Het gaat over een meisje dat ten val komt! En bestudeer de regels nog eens een keer! Je mag al met 16 op een scooter rijden! Geef dan in het vervolg geen commentaar!
Karin (27-8-2011 om 12:27)
Naar mijn weten mag je met 16 jaar een scooter oftewel een brommer besturen hoor marina en tegenwoordig moeten ze daar ook een rijbewijs voor halen`en het was trouwens een meisje dat werd aangereden een beetje beter lezen zou geen kwaad kunnen
Bertus (27-8-2011 om 12:24)
Marina, waar heb je het over? Je mag als je 16 bent en je bromfietscertificaat heb op een scooter rijden hoor, en dit was een 17 jarig meisje! En er zijn ook een hoop scooters die WEL netjes rijden, de auto had moeten wachten, reed een parkeervak uit!
Corina (27-8-2011 om 12:10)
@ Marina, nu heb je wel heel veel reacties op je af geroepen! ten eerst was het een meisje! en je mag met 16 jaar op een scooter rijden....beetje dom zo'n reactie plaatsen... Het enige vind ik ook dat de scooterrijders van tegenwoorig denken alles te mogen, maar dan hoef je nog niet door te rijden!
Cookie-instellingen beheren