Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
69 files van totaal 268 km

Scholieren gecontroleerd Goes

Toegevoegd: 22-09-2011, 12.56 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In het verleden kwamen er bij Politie Zeeland regelmatig klachten binnen van scholieren en ouders van scholieren over overlast op fietsroutes van en naar scholen in Goes. Vandaag werd daarom gecontroleerd.

In navolging op de klachten houden bikers van de Zeeuwse politie regelmatig controles op de fietsroutes. Dat gebeurt het vaakst op de weg van 's-Gravenpolder naar Goes en de weg van Yerseke naar Goes.


Vanmorgen werd ook weer zo'n controle gehouden. Veel scholieren bleken met z'n drieën (of meer) naast elkaar te fietsen op een dusdanige manier dat er geen passeren meer mogelijk was. Hiervoor zijn diverse waarschuwingen uitgedeeld.

Ook werden er op de Patijnweg 23 bekeuringen uitgedeeld aan fietsers die het rode verkeerslicht negeerden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (22-9-2011 om 15:17)
Prima werk van de Politie . Het is inderdaad , een ellende dat ze met meer dan met z:n 3en naast elkaar fietsen . Gewoon ASO !!! En dat is overal , veel meer controleren en Boete's uitdelen. Loopt de spuigaten uit , met sommige schooljeugd op de fiets. Zie ook : Scooter rijd door na aanrijding . Dat krijg je er van , irritatie en kwaadheid. Onder de andere weggebruikers , Of moet het zo ver komen de een , moedeloze Kwade Automobilist of iets anders , plak gas over het zooitje heen rijd.
Jan (22-9-2011 om 13:09)
Goed zo!moeten ze ook eens doen bij de stationsbrug in middelburg!daar hangt een hele horde van het clavijncollege ijskoud aan je auto mee te rijden zeg je er wat van dan krijg je een grote christelijke scheldkannonade naar je hoofd geslingerd akelige gasten bah!!
Cookie-instellingen beheren