Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Stagiaire betrapt op diefstal

Toegevoegd: 17-10-2011, 22.06 uur
Door: Roland de Jong
SAS VAN GENT - Een 21-jarige stagiaire van een verzorgingstehuis in Sas van Gent is vandaag door de politie aangehouden omdat zij de inhoud van een portemonnee zou hebben gestolen.

De vrouw wordt er van verdacht meerdere diefstallen van geld te hebben gepleegd. Zij werd al verdacht en daarom werd er een 'val' voor haar opgezet. De vrouw trapte er in en is meteen aangehouden door de politie.


De vrouw is overgebracht naar het politiebureau en heeft daar een gedeeltelijke bekentenis afgelegd. Ze is inmiddels weer in vrijheid gesteld. Er wordt proces-verbaal tegen haar opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen (18-10-2011 om 16:49)
Het is juist de overheid die criminelen kweek en,dat zal de komende jaren alleen maar toenemen. In de zorg werkt van alles,zij worden op geen enkele manier na getrokken.
Ik (18-10-2011 om 14:19)
Belachelijk!! deze meid was oud genoeg om te weten dat het niet mag.. maar hopen dat ze er iets van geleerd heeft..
Anoniem (18-10-2011 om 12:44)
Ze moeten in de zorg eens beter controleren wie ze in dienst nemen .ze nemen echt alles aan no problem
Janneke (18-10-2011 om 12:19)
Van de opleiding afgooien en nooit meer in de zorg laten werken. Niet te zwaar straffen zegt Arie, ik denk dat je het bericht niet goed gelezen hebt : er was een val voor haar opgezet en dit betekent dat ze vaker dan een keer dingen heeft weggenomen. Ze loopt nu alweer "los'.
Maakt niet uit. (18-10-2011 om 12:15)
Een fout, die iedereen wel eens een keer heeft gemaakt. De vraag is wie er spijt van heeft gekregen en wie niet?, wie er iets van heeft geleerd en wie niet? Het kwaad straft zichzelf..
Vlissinger (18-10-2011 om 11:50)
En dan word ze weer vrijgelaten? voor het stelen van 30 euro van dat vluggertje krijg je celstraf en deze ...... word vrij gelaten? rechtsysteem word steeds gekker
Cookie-instellingen beheren