Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Taakstraf na zwaar ongeluk politieauto

Toegevoegd: 24-10-2011, 17.07 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 56-jarige vrouw uit Koewacht is maandag door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot een taakstraf van honderd uur. Ook mag de vrouw drie maanden niet achter het stuur en kreeg zij een voorwaardelijke rijontzegging van negen maanden.


Twee weken geleden werd er een taakstraf van 180 uur en een voorwaardelijke rijontzegging van een jaar tegen haar gevorderd. De vrouw reed op 2 juni van het vorige jaar over de N61 bij Terneuzen. De zon stond laag, zij had daar last van maar ging er hoe dan ook vanuit dat het verkeerslicht op de kruising met de F. J. Haarmanweg op groen zou staan.

Een misrekening zo bleek, want het verkeerslicht stond op rood en een van rechts komende politie-auto had het groenste licht van de hele wereld. Beide auto's knalden op elkaar met als gevolg dat de bestuurder van de politiewagen een gecompliceerde bekkenbreuk opliep.
 
Hij is daardoor voor zijn functie afgekeurd.

Zie ook:
- 02/06/2010: Politieman gewond bij ongeval


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Deel1 (25-10-2011 om 22:00)
Deze straf lijkt me redelijk overtrokken een 56 jarige vrouw gaat niet voor haar plezier een mede weggebruiker letsel toe brengen. De agent nu invalide??
Schrijver (25-10-2011 om 07:29)
De politieauto kwam van rechts!, het groenste licht van de wereld is geen vrijwaring!
Mark (25-10-2011 om 07:24)
Sorry hoor met alle respect, Letsel aanbrengen aan een ambtenaar sta je bijna met je rug tegen de muur?Maar hoe had dit afgelopen als het geen politieagent was? Ben ik weleens benieuwd naar?
De Gier (25-10-2011 om 07:21)
Honderd uur papierprikken en drie maanden fietsen in plaats van autorijden. De politieman de rest van zijn leven invalide....Begrijpt U het nog?
Cookie-instellingen beheren