Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij botsing in Goes

Toegevoegd: 01-11-2011, 10.09 uur
Zeker twee mensen raakten gewond.
Zeker twee mensen raakten gewond.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een ongeluk op de kruising Oostmolenweg-Patijnweg in Goes zijn vanochtend meerdere mensen gewond geraakt.

Rond tien over acht kwamen twee auto's met elkaar in botsing. Er was sprake van flinke schade en er kwamen twee ambulances ter plekke om de betrokkenen te onderzoeken. Een 33-jarige vrouw uit Yerseke kwam uit de richting van Kapelle over de Patijnweg en sloeg linksaf richting de Oostmolenweg.


Zij had geen erg in een 49-jarige vrouw uit Goes, die uit de richting van Goes over de Patijnweg kwam en rechtdoor richting Kapelle reed. Bij de aanrijding die ontstond raakten beide voertuigen elkaar frontaal.

Twee kinderen, een jongen van 7 en een meisje van 4, die in de auto van de 33-jarige vrouw zaten, zijn voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. De 49-jarige vrouw is door de ambulance naar een huisartsenpraktijk gebracht. De vrouw klaagde over spier- en rugpijn. De 33-jarige vrouw bleef ongedeerd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (1-11-2011 om 22:16)
Perfecte locatie om een rotonde aan te leggen. Snap eigenlijk niet waarom deze er nog niet is!
Zeeuw (1-11-2011 om 13:33)
Beterschap, hopelijk geen of weinig letsel voor de betrokkenen...
Denise (1-11-2011 om 13:25)
Ik en mijn vriendin reden naar school langs die weg, opeens hoorden we een knal we dachten dat er vuurwerk afgestoken werd dus we keken om en toe zagen we die auto's wegingen wel kijken maar een man belde al naar de ambulance denk ik dus we reden weg want anders zouden we te laat komen
Jedidja (1-11-2011 om 13:03)
Nou, dat is aardig hard gegaan!! tijd voor een rotonde of stoplichten daar?? (als het kalf verdronken is...., gelukkig zijn er geen "kalveren verdronken..")
Jacco (1-11-2011 om 12:45)
Het moest er een keer van komen. Het heeft de veiligheid niet bevorderd door het weghalen van de in/uitvoegstroken. Let op straks mag je hier nog 60,de volgende oplossing en waar stopt dit?
Guido (1-11-2011 om 11:36)
Beter daar eens een rotonde aanleggen, dan een stel hobbels een eindje verderop richting Vierwegen...
Cookie-instellingen beheren