Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw bekeurd voor bedelarij in Goes

Toegevoegd: 13-11-2011, 19.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Een 40-jarige Roemeense vrouw uit Antwerpen is zaterdagochtend in Goes bekeurd wegens bedelarij. 

De vrouw zat op een bankje, schuin tegenover een supermarkt op de Oostwal en probeerde de 'Zelfkrant', een soort daklozenkrant, aan de man te brengen. Naast stond een kartonnen doosje waarin een brief lag waarvan later bleek dat het een bedelbrief was.


Omdat bedelarij verboden is, kreeg de vrouw een bekeuring van honderd euro. Het verkopen van de krant is wel toegestaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bewoner Zeeland (15-11-2011 om 13:31)
Er zijn al TV programmas aan gewijd hoe het in elkaar steekt, met verborgen cameras . Die de werkelijke zwerver wegtreiteren en geweld niet schuwen. Goeie actie dat er nu in zeeland ook actie wordt ondernomen. Want dit zijn gewoon georganiseerde bendes die opereren in Nederland.
Helder (15-11-2011 om 12:54)
Heb al regelmatig gezien dat er uit het "versleten" plastic tasje een nieuw pakje sigaretten gehaald wordt en dat ze met de duurdere gsm's staan. Van mij krijgen ze niets meer als een goedemorgen/middag.
Jan (15-11-2011 om 12:32)
Erwin snapt het niet helemaal geloof ik! Oplichters zijn het en spelen in op de gevoelens....ah wat zielig, ze hebben geen geld...nee nee....je moest eens weten!
Petra (15-11-2011 om 10:05)
Waarom zijn al die buitenlanders zielig? Kijk eerst eens naar de stille armoede bij ons eigen volkje. Gaan wij op straat zitten met een krantje moeten we eerst een vergunning aanvragen. Er zijn hier genoeg mensen die het heel moeilijk hebben en het eten uit hun mond sparen voor hun eigen kinderen.
Heb getwijfeld over belgie (15-11-2011 om 08:08)
Dat krijg je, Belgie staat nu ook al op de lijst met EU landen die gewoon failliet zijn en dus komen de horde's bedelaars naar hier, want nederland blijft maar miljarden weggeven dus is het hier duidelijk nog veel te veel geld. de gulle gevers van een ander zijn belastinggeld dus.
De wereld (15-11-2011 om 08:01)
America, Zwitserland en nog talloze anderen laten ook geen zwervers toe, maar Nederland zou dat wel moeten doen ? waarom dan ? zodat de hele wereld hier op onze kosten kan komen wonen ? een kinderachtige denkwijze uit een sprookjesboek, GROW UP ! denk eens een keer na ! direct retour sturen !
Cookie-instellingen beheren