Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw bekeurd voor bedelarij in Goes

Toegevoegd: 13-11-2011, 19.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Een 40-jarige Roemeense vrouw uit Antwerpen is zaterdagochtend in Goes bekeurd wegens bedelarij. 

De vrouw zat op een bankje, schuin tegenover een supermarkt op de Oostwal en probeerde de 'Zelfkrant', een soort daklozenkrant, aan de man te brengen. Naast stond een kartonnen doosje waarin een brief lag waarvan later bleek dat het een bedelbrief was.


Omdat bedelarij verboden is, kreeg de vrouw een bekeuring van honderd euro. Het verkopen van de krant is wel toegestaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lies (14-11-2011 om 20:05)
ik heb het nagevraagd en begrepen dat mensen die in afwachting van een verblijfsvergunning zijn absoluut niet mogen werken. als ze dit wel doen krijgen ze geen verblijfsvergunning meer. sommige zijn idd brutaal maar e zijn ook lieve dankbare mensen bij. zo een straatkrant kun je dus gerust kopen.
Jet (14-11-2011 om 18:54)
Neem maar van mij aan dat ze meer geld hebben dan ze zeggen. Je moet maar eens opletten ze worden met een busje vol met Roemenen gedropt voor het verkopen van de straatkrant. Ik heb dit meerdere malen in Middelburg gezien. Ook de muzikanten worden met hetzelfde busje gedropt.
Gj (14-11-2011 om 18:41)
In middelburgzuid staan er elke dag van dielui maar zu doen er niets aan
Zeeuw (14-11-2011 om 18:31)
Moeten we nog zielig gaan doen over die vrouw. moet ze terug gaan naar roemenie en ook die muzikanten
Verkooijen (14-11-2011 om 18:10)
Ben ik met je eens Erwin,daar moet je voor gestudeerd hebben omdat NIET te kunnen begrijpen!! Deze mensen begrijpen niet wat Armoede is
Anoniem (14-11-2011 om 17:57)
Beetje kortzichtig "van een kale kip kun je toch niet plukken" dus als ze dronken in een auto tegen jou auto rijd en ze is onverzekerd dan moet je het ook maar laten doen want van een kale kip kan je toch niet plukken
Cookie-instellingen beheren