Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Limonadefles van viaduct gegooid

Toegevoegd: 20-11-2011, 20.33 uur
Door: Roland de Jong
HOEK - Zaterdagavond is de auto van een 66-jarige automobilist uit Heinkenszand beschadigd geraakt doordat een onbekend persoon een volle fles limonadevanaf een viaduct op de Westerscheldetunnelweg in Hoek naar beneden gooide.

De automobilist reed in de richting van de tunnel toen rond 23.15 uur vanaf het tweede viaduct de fles op zijn auto werd gegooid. Mogelijk hebben automobilisten die achter hem reden iets gezien.


De politie vraagt hen contact op te nemen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
CORNE (20-11-2011 om 22:22)
Is gewoon poging tot moord geen pardon, *** land waar we in leven 0,0 rechtstaat allemaal softies
Joop (20-11-2011 om 21:33)
Ja bij dit soort types daar moet de Officier van Justitie en uiteindelijk de rechtbank toch heel erg fors gaan straffen en even ter observatie in een TBS kliniek want als je zulke dingen doet dan heb je ze echt niet allemaal op een rij! Rijp voor dwangverpleging!
Cookie-instellingen beheren