Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw aangereden Middelburg

Toegevoegd: 22-11-2011, 13.22 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Maandag rond 19.15 uur is in de Rentmeesterlaan in Middelburg een 27-jarige vrouw uit Vlissingen aangereden door een personenauto.


De vrouw fietste omstreeks 19.15 uur over de Rentmeesterlaan. Ter hoogte van Radehove werd zij aangereden door een donkerkleurige personenauto, welke kwam vanaf de Radehove.

De onbekend gebleven bestuurder is niet gestopt, maar is doorgereden in de richting van de Johan Willem Thibautstraat. Daar sloeg hij linksaf. De politie verzoekt de onbekende bestuurder zich te melden.

Ook eventuele getuigen van deze aanrijding worden verzocht contact op te nemen. Dat kan bij het politiebureau in Middelburg of telefonisch naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lia (23-11-2011 om 08:21)
Dit neemt angst aanjagend toe doorrijden na een aanrijding met een voertuig of persoon. waar zijn we mee bezig mensen????????? wat is jullie motivatie, na dit misdrijf!
W (23-11-2011 om 07:27)
Niet te snel oordelen! kam de fietser van rechts, had ze licht goed zichtbaar op?
Dr.acula (23-11-2011 om 06:38)
Het gedrag van hedendaagse aso"s met of zonder stuur, word steeds meer van als het mij niet raakt,heb ik er niets mee te maken en ben ik niet verantwoordelijk voor mijn daden.als het gerecht nu eens begon met die kleine ergernissen te straffen en doordring in die botte koppen dat het zo niet kan.
Mike (22-11-2011 om 13:46)
Behoorlijk asociaal gedrag wat direct bestraft dient te worden met invorderen rijbewijs.
Cookie-instellingen beheren