Weerbericht:
Zonnig, morgen in het (uiterste) noorden ook bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bevrijding na ongeluk Tholen

Toegevoegd: 09-12-2011, 16.57 uur - Update: 09-12-2011, 18.03 uur
Door: Roland de Jong
THOLEN - De brandweer heeft vanmiddag in Tholen iemand bevrijd na een ongeluk op de Postweg (N286).

Door nog onbekende oorzaak kwamen rond 15.40 uur een bestelbusje en een vrachtwagen met elkaar in botsing. De bestuurder van het busje moest door de brandweer uit zijn auto worden geknipt. Over de aard en de ernst van het letsel van deze persoon is nog niets bekend.


De weg was vanwege het ongeval enige tijd gestremd. Rond 16.50 uur kon de Postweg weer worden vrijgegeven.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (10-12-2011 om 07:33)
Misschien goed om eens na te denken over een veiligere afslag hier. Hoeveel ongevallen zijn er hier al gebeurd? De meeste automobilisten trekken op vanaf de stoplichten, terwijl anderen remmen om af te slaan richting de polder. Gemeente/wegbeheerder DOE HIER WAT AAN, voordat er.. vul zelf maar in.
Appie (9-12-2011 om 18:28)
Weinig geluk vandaag bij Woonboulevard Poortvliet!! Eerst brand en dan ook nog een aanrijding... Sterkte aan de betrokkenen
Cookie-instellingen beheren