Weerbericht:
Vrij zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Letsel bij ongeluk Terneuzen

Toegevoegd: 03-01-2012, 14.25 uur - Update: 03-01-2012, 22.04 uur
Bij het ongeluk raakte zeker één persoon gewond. Bij het ongeluk raakte zeker één persoon gewond.
Bij het ongeluk raakte zeker één persoon gewond.
© Foto: A.Vogel
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Op de Buitenhaven in Terneuzen is vanmiddag iemand gewond geraakt bij een aanrijding.

De botsing vond rond 12.45 uur plaats nabij de Middensluis. De melder gaf door dat er sprake was van een mechanische beknelling. Er bleek ook iemand gewond te zijn en zodoende werd er een ambulance opgeroepen.

Eén van de bestuurders, een 20-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen, kreeg haar portier niet open en werd door de brandweer uit haar auto bevrijd. Ze werd daarna met rugklachten per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Na controle bleek ze geen letsel te hebben. De andere bestuurster, een 23-jarige Nijmeegse, was zelfstandig uit haar auto gekomen en had geen verwondingen

De beide auto's liepen schade op. De voertuigen zijn weggesleept door een bergingsbedrijf. De oorzaak van de botsing is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750