Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 23 km

Reanimatie na val Oost Souburg

Toegevoegd: 10-01-2012, 15.05 uur - Update: 10-01-2012, 16.37 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - In Oost-Souburg is vanmiddag iemand ongelukkig ten val gekomen. Er was sprake van een reanimatie.

Volgens de politie kwam rond 14.15 uur de melding binnen dat er ter hoogte van de rotonde bij de Jumbo-supermarkt aan het Oranjeplein een vrouw ten val was gekomen met haar fiets.


Er werden een ambulance en een motorambulance opgeroepen. Ook werd de politie ter plekke gestuurd. Er was sprake van een reanimatie. Rond 14.45 uur werd het slachtoffer per ambulance afgevoerd. De Rotterdamse traumahelikopter werd opgeroepen, maar kwam uiteindelijk niet ter plaatse. De helikopter vloog door naar het terrein van de Zeelandhallen in Goes. Daar vond een rendez-vous plaats met het ambulanceteam.

De bestuurder van de motorambulance reed mee in de ambulance. Zodoende moest een politieagent met deze motor na vertrek van de ziekenwagen naar de ambulancepost rijden.

Over de huidige toestand van het slachtoffer is niets bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Samantha (11-1-2012 om 08:59)
Sterkte voor de vrouw! Wat een gezeur over die agent op motor. Wat nou als die ambumotor niet terug was geweest en hij nodig was geweest ergens? Dan was er ook weer gezeur geweest. Goed opgelost zo!
Adri (10-1-2012 om 22:16)
Raar, het bericht gaat over een mevrouw die met de fiets gevallen is en veel opmerkingen hier gaan over de politie-agent op de ambulancemotor. Waarom kan de politie nooit eens iets goed doen en waarom gaan die betweters zelf niet bij de politie? Nu is het zo zielig iets van de beste stuurlui.......
SOUBURGERNAAR (10-1-2012 om 22:00)
Wat zijn we weer kritisch met het commentaar geven hoe een politie agent op een ambu motor zich verplaatst. Terwijl die arts oftewel verpleegkundige zich waar probeert te maken iemands leven te redden. Kijk eerst naar je zelf voordat je een oordeelt velt over een ander tis ook maar een mens.
Jeroen (10-1-2012 om 20:03)
Vast niet de laatste keer, veel te druk geworden leuk voor de Jumbo, minder voor de bewoner maar daar wordt nauwelijks naar om gekeken.
Safe? (10-1-2012 om 19:26)
Voor de vrouw sterkte toegewenst!! Complimenten aan de hulpdiensten. Jammer van die politieagent op die ambumoto... Goed beschermd op de weg...
Souburger (10-1-2012 om 17:43)
Het is inderdaad een rot punt als je van de helling komt bij de Jumbo zie je niet wat er van de kant van de stemerdinglaan komt
Cookie-instellingen beheren