Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 12 km

Reanimatie na val Oost Souburg

Toegevoegd: 10-01-2012, 15.05 uur - Update: 10-01-2012, 16.37 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - In Oost-Souburg is vanmiddag iemand ongelukkig ten val gekomen. Er was sprake van een reanimatie.

Volgens de politie kwam rond 14.15 uur de melding binnen dat er ter hoogte van de rotonde bij de Jumbo-supermarkt aan het Oranjeplein een vrouw ten val was gekomen met haar fiets.


Er werden een ambulance en een motorambulance opgeroepen. Ook werd de politie ter plekke gestuurd. Er was sprake van een reanimatie. Rond 14.45 uur werd het slachtoffer per ambulance afgevoerd. De Rotterdamse traumahelikopter werd opgeroepen, maar kwam uiteindelijk niet ter plaatse. De helikopter vloog door naar het terrein van de Zeelandhallen in Goes. Daar vond een rendez-vous plaats met het ambulanceteam.

De bestuurder van de motorambulance reed mee in de ambulance. Zodoende moest een politieagent met deze motor na vertrek van de ziekenwagen naar de ambulancepost rijden.

Over de huidige toestand van het slachtoffer is niets bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (10-1-2012 om 17:36)
Ik zit met verbazing naar de laatste foto te kijken. Elke keer weer zie je bij wegmisbruikers dat de politie hamert op veiligheid op de motor. Waarom gaat deze agent dan zonder beschermde kleding op een motor rijden ? was het niet beter geweest om een agent in motorkleding te laten komen ?
Diegene (10-1-2012 om 17:31)
Lekker zonder beschermde kleding de motor op,..voorbeeldfunctie? Misschien heeft de agent zelfs geen motorrijbewijs, zijn blik onder de helm brengt twijfels. Wie zal het weten.
Souburgse (10-1-2012 om 17:20)
@jedidja je hebt gelijk wat betreft het overzichtelijke punt daar. je moet als fietser naar zoveel kanten tegelijk kijken.Maar denk niet dat het hier iets mee te maken heeft. eerder dat de vrouw niet goed geworden is .en daardoor gevallen is Hoop dat het goed komt..en wens de familie veel sterkte.
--- (10-1-2012 om 17:14)
Ik liep helaas net langs toen het gebeurde. De vrouw werd onwel en viel daardoor van haar fiets. Sterkt voor familie etc.
Dieneke (10-1-2012 om 16:46)
Het is zeker een gevaarlijk punt daar ! zoals wel meer plekken tegenwoordig in souburg, neem de kanaalstraat daar word ik ook regelmatig voor mn sokken gereden door vrachtwagens! heel veel sterkte voor deze mevrouw !!!
Vrouwtje (10-1-2012 om 15:44)
Een gewone agent die op de motorambulance rijdt?Goede passende helm en beschermende kleding is geen verplichting,maar ga maar eens op slippers,korte broek en t-shirt rijden op een motor,wedden dat onze grote vrienden je binnen de kortste keren aanhouden?Heel vreemd.
Cookie-instellingen beheren