Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Controle in Middelburg en Vlissingen

Toegevoegd: 12-01-2012, 17.56 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland heeft vandaag in samenwerking met de belastingdienst en de KLPD een verkeerscontrole gehouden op de Schroeweg in Middelburg tussen 10.00 uur en 12.30 uur en op de Sloeweg in Vlissingen tussen 13.30 uur en 16.00 uur.

In Middelburg zijn 2349 voertuigen gecontroleerd met de volgende resultaten:
- 3x niet dragen van gordels
 -1x openstaande boete
- 4x geen APK 
- 1x rijden zonder rijbewijs
- 1x rijden met ongeldig rijbewijs
- 1x voertuig niet verzekerd
- 1x rijden met groene kentekenplaat terwijl niet werd voldaan aan geldende voorwaarden
- 18 x snelheidsovertreding
- 1x voertuig met buitenlands kenteken terwijl bestuurder een Nederlands kenteken moest voeren


De belastingdienst had 13 'hits'; 2 voertuigen zijn weggesleept. In Vlissingen zijn 1699 voertuigen gecontroleerd met de volgende resultaten:
- 1x openstaande boete
- 1x voertuig dat als gestolen stond gesignaleerd
- 2x geen APK
- 2x niet dragen van gordels
- 1x verlichting niet in orde

De belastingdienst had 10 'hits'; 3 auto's zijn weggesleept. In totaal heeft de belastingdienst een aanzienlijk bedrag geïnd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse mevrouw (13-1-2012 om 12:48)
Inderdaad fietsers die zich niet aan de regels houden ook sneller bekeuren. Je licht kan ook kapot zijn gegaan tijdens het rijden dat je dat nog niet hebt gezien, een waarschuwing zou dan op zn plaats zijn ipv gelijk een bon. rijden zonder rijbewijs wel streng aanpakken hoor.
QuasiMoto (13-1-2012 om 12:27)
Hardrijders gepakt, aso's zonder rijbewijs en met ongeldig rijbewijs gepakt, sukkel zonder verzekering gepakt, gestolen auto eruit gevist. Prima actie!
Vlissinger (13-1-2012 om 07:01)
@Bor, gelijk heb je. fietsers die voorrang nemen waardoor je ze bijna plat rijdt, dan een middelvinger opsteken en uiteindelijk de automobilist nog de schuld krijgt ook. het wordt tijd de fietser gelijk wordt behandeld.
Rinus (13-1-2012 om 00:52)
Fout is fout.ook verkeers overtreders en belasting ontduikers zijn boeven.
Bor (12-1-2012 om 22:05)
Wij autorijders ( slachtoffers kentekenplicht) zouden het waarderen als fietsen ook een kentekenplaat zouden krijgen ivm schijt hebben aan verkeersregels, zonder licht rijden, door rood rijden etc zodat de pakkans voor fietsers evenredig is als voor auto's, in het kader van het gelijkheidsbeginsel.
Peter (12-1-2012 om 18:55)
Vooral rijden zonder rijbewijs en defecte verlichting is natuurlijk zwaar delict! Zeker omdat het slechts 1x voorkwam? Pardon politie, zouden jullie niet meer waarschuwingen uitdelen? Nee dus, de bonnenfabriek is weer op volle kracht. Raar dat burgers geen vertrouwen meer hebben in jullie? of niet?
Cookie-instellingen beheren