Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Bejaarde vrouw slachtoffer babbeltruc

Toegevoegd: 13-01-2012, 19.19 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - Een bejaarde vrouw is vrijdagmiddag rond 14.30 uur het slachtoffer geworden van een babbeltruc in de Scheldestraat in Zierikzee.
 
Een man belde aan bij het slachtoffer en vertelde de vrouw dat zij altijd teveel belasting had betaald. Hij vroeg de vrouw hem geld te geven wat verrekend zou worden met het bedrag dat de vrouw teveel betaald had.


Nadat de vrouw hem geld had gegeven zei de man dat hij een bonnetje ging halen en kwam vervolgens niet terug. De benadeelde vrouw is opgelicht voor enkele honderden Euro's. De oplichter is tussen de 35 en 50 jaar oud, kaal, blank en ongeveer 1.90 m lang.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marijke (14-1-2012 om 09:44)
Wat raar dat bij die mevrouw geen belletje ging rinkelen. De man zegt dat ze jaren teveel heeft betaald. Vervolgens moet ze hem geld geven om dat later weer te verrekenen. Overigens een schofterige streek van die kerel!!!
Marianne (13-1-2012 om 23:35)
Bij mijn moeder is er al verschillende malen geprobeerd om haar deur open te laten doen, 's avonds, doet zij dus niet, ook overdag aangebeld met smoes om binnen te komen, moesten erg plassen met jonge overburen afspraak gemaakt dat die gelijk gebeld zullen worden. er zijn ook weerbare ouderen!!
Bram (13-1-2012 om 22:30)
Helaas hoe vaak moet we het nog zeggen. VREEMDE MENSEN, HOE ZE ER OOK UITZIEN EN WAT ZE OOK BEWEREN, nooit maar dan ook nooit binnen laten in je huis. Jouw huis is jouw grondgebied en daar heeft niemand iets te zoeken. En geld geven..........NOOIT. Sterkte voor U mevrouw, maar leer hier van.
Willem (13-1-2012 om 20:19)
Wat worden de oudere toch gewaarschuwd en toch is het steeds mis.
Zeeuwse mevrouw (13-1-2012 om 20:01)
Nou sorry hoor, maar die vrouw weet toch ook wel dat de belasting niet om geld komt aan de deur. Dan heb je ook wel een hele grote plank voor je hoofd. Wel een hele laffe streek zo iemand van zn geld bestelen, hoop dat de dader snel wordt gepakt en goed gestraft wordt.
Cookie-instellingen beheren