Bejaarde vrouw slachtoffer babbeltruc

Toegevoegd: 13-01-2012, 19.19 uur

Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - Een bejaarde vrouw is vrijdagmiddag rond 14.30 uur het slachtoffer geworden van een babbeltruc in de Scheldestraat in Zierikzee.
 
Een man belde aan bij het slachtoffer en vertelde de vrouw dat zij altijd teveel belasting had betaald. Hij vroeg de vrouw hem geld te geven wat verrekend zou worden met het bedrag dat de vrouw teveel betaald had.

Nadat de vrouw hem geld had gegeven zei de man dat hij een bonnetje ging halen en kwam vervolgens niet terug. De benadeelde vrouw is opgelicht voor enkele honderden Euro's. De oplichter is tussen de 35 en 50 jaar oud, kaal, blank en ongeveer 1.90 m lang.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jedidja (15-1-2012 om 13:17)
Marijke, idd, eerst geld moeten geven, om het later weer terug te krijgen?? vreemd idd. maar ik kan me voorstellen dat de vrouw overrompeld was. ik vind het ook vreselijk. want zij vertrouwd straks niemand meer, ook geen mensen die wel te vertrouwen zijn. sterkte voor de mevrouw.
Tom (14-1-2012 om 17:18)
Hoe laag kun je zijn om hoog bejaarden mensen op te lichten. Die mensen denken te genieten van hun oude dag en welverdiende centjes...
Rien (14-1-2012 om 15:16)
Laten we niet wijzen naar die oudere,we zouden zelf ook erin trappen,als je het niet hebt meegemaakt moet je ook niet oordelen over een ander,de reaktie hierop is gewoon belachelijk.
Aregtd (14-1-2012 om 14:47)
@zeeuwse mevrouw,wat zou jij doen als je zo oud ben? er staat een vreemde man voor je deur en je bent helemaal alleen en oud!!! die mensen hebben nog vertrouwen in hun medemens. kijken of jij nog zoveel praatjes heb... de man is gewoon grandioos fout hoe dan ook!!!
Cor (14-1-2012 om 11:46)
Oudere mensen zijn nog steeds er goedgelovig. Dat kunnen zij niet meer veranderen. De gasten van de trucs zijn waareloze gasten. Hioe haal je het nu in je hoofd iom oude mensen (lees je vader/moeder-oma/opa) te beroven. Wat zijn de gevolgen behalve die paaer euro's voor de geestelijke gesteldheid.
Jos (14-1-2012 om 11:06)
Hoe dom kun je zijn. Er wordt zoveel voor gewaarschuwd en toch blijft men erin trappen. Hoe ouder hoe wijzer?????????????