Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 21 km

Grote koperdiefstal in Hulst

Toegevoegd: 13-01-2012, 19.22 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - Bij een bedrijf aan de Afrikaweg in Hulst is tussen donderdag 17.00 uur en vrijdag 04.00 uur ingebroken.
  
Er is 5 á 6 ton koper gestolen. Het koper heeft een waarde van duizenden euro's. 


De politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eric (14-1-2012 om 06:40)
Het is niet fair om dingen te suggeren, alhoewel het wel frappant is. Voor diegene die zijn geinteresseerd, kunt u altijd een beroep doen op onze organisatie uit Oostburg.
Ptje (14-1-2012 om 00:54)
En daar voor hebben ze beveiliging. Het helpt helemaal niks
Evert Dophemont (13-1-2012 om 21:37)
Wanneer gaat de politie nu eens optreden tegen de steeds vaker voorkomende inbraken in Hulst, een jaar geleden werd mijn aanhanger gestolen, dezelfde nacht een quad. Daarna inbraak en diefstal op het industrieterrein, toen een paar nieuwe caravans, daarna 4 caravans tegelijk en nu een koperroof.
Cor.z.vl. (13-1-2012 om 20:48)
Vraag me af hoe je op dat terrein 6 ton koper kan stelen zonder opgemerkt te worden. Het wordt tijd om de beveiliging eens grondig te controleren, weet zeker dat zij meer weten dan menig mens durft te denken. Dievengilde is het,..kan niet anders als je weet wie Elie is. Zal de laatste keer niet zijn
Cor.z.vl. (13-1-2012 om 20:35)
Hela, wordt nu toch wel heel pikant he? Daar zit hetzelfde beveiligingsbedrijf als in Goes op de Poel. Sterker nog, op de Afrikaweg zit het kantoor van beveiliging naast het gedupeerde bedrijf. Ondernemers...wordt toch wakker!!!!! Slaapt dan echt iedereen? En de politie heeft het ook nog niet door?
Cookie-instellingen beheren