Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Oldtimer lekt gas bij tankstation

Toegevoegd: 19-01-2012, 12.20 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De brandweer is aan het begin van de middag uitgerukt voor een personenauto die gas lekte bij een tankstation.

Het incident vond rond 12.15 uur plaats bij het Total-tankstation aan de Schroeweg. Een Opel Commodore uit 1970 lekte LPG toen deze naast de pomp stond. Het personeel van de benzinepomp sloot direct het terrein af en alarmeerde de brandweer.


De brandweer van Middelburg kwam met spoed ter plekke en heeft de oldtimer snel weggereden van het terrein. Hierna heeft men de tank gecontroleerd leeg laten lopen. De oorzaak van de lekkage is niet bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
F (19-1-2012 om 15:28)
Ziet eruit als een aansluitnippel die is blijven hangen vanwege vuil of zand ertussen. In principe had de brandweer niet er niet voor hoeven komen mi, kwestie van wachten tot de tank leeg was gelopen was voldoende geweest... Tja gas is en blijft nu eenmaal om op te koken...mvg,f
Jos (19-1-2012 om 15:03)
ALLEEN bij lekkende vulnippel (teruglagklep): Vulpistool even terug aankoppelen en, door een beetje bijtanken, opnieuw wat (tegen)druk op de vulnippel zetten. Dan komt de scheefzittende terugslagklep terug op zijn plaats en is het lek verholpen, óf vulpistool terug aankoppelen en wachten op hulp!
John S (19-1-2012 om 14:39)
Mooie Auto , denk dat het LPG vul ventiel lek is , Gelukkig is er verder niks gebeurd , Goed werk van het Personeel en de Brandweer .
Peter (19-1-2012 om 14:04)
Das nou een van de redenen dat ik met mn 5.7 chevy impala lekker op benzine blijf rijden. gelukkig is het wel goed afgelopen.
Ben (19-1-2012 om 13:23)
Een oldtimer hoort niet op gas te staan, lekker mooi origineel laten en dan maar op wat duurdere brandstof rijden.
Patrick (19-1-2012 om 13:05)
Gelukkig is het goed afgelopen
Cookie-instellingen beheren