Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 37 km

Onderzoeken nog volop bezig

Toegevoegd: 24-01-2012, 16.23 uur
Door: Roland de Jong

ZOUTELANDE - De onderzoeken op de diverse locaties in het land vanwege de knal in Ritthem zijn nog gaande.

Volgens buurtbewoners vond de inval in Zoutelande vanochtend plaats. Er vonden ook doorzoekingen plaats in Hilversum, Diemen en Hoenderloo. In Diemen vond het onderzoek plaats in een huis aan de Klipperweg. De politie heeft daar samen met de Explosieven Opruimingsdienst (EOD) onderzoek gedaan.


De exacte locatie van de invallen in Hilversum en Hoenderloo is niet bekend. Wel bericht De Gooi- en Eemlander dat ook in Hilversum de EOD ingezet zou worden. In de woningen in Hilversum en Diemen zouden ook explosieven zijn aangetroffen.

In Zoutelande is de EOD voor zover bekend niet actief geweest. Er zijn tijdens de doorzoeking daar volgens het OM tot nu toe ook geen bijzondere zaken aangetroffen. Het onderzoek daar is echter nog steeds gaande. De technische recherche is nog druk bezig. Ook de Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) van de Zeeuwse politie verleende assistentie.

Zie ook:
-
Dossier 'Explosie Ritthem (23-09-2011)'
- Nieuwe arrestaties knal Ritthem (24-01-2012)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anno1982 (1-2-2012 om 05:59)
Tinus: Hulde!! Jedidja: hou toch een sop met je eeuwige gezeur! Je doet alsof half vlissingen is weggeblazen met al je commentaar. Gelukkig weet je niet wat jouw buren doen... Francois: kan me geen ruk schelen wie het betaald, als het maar gebeurd. Dit is toch van de zotte!!!!!
Tinus (25-1-2012 om 17:22)
Jedidja...het was toch niet in de bebouwde kom..dus maak je nie druk!
Jedidja (25-1-2012 om 12:36)
Beetje baldadigheid??? overdreven???? jullie hebben dat caission niet gezien zeker!! als je dát baldadigheid vindt, vind je een moord zeker normaal ofzo.... nee, dat is niet veel anders, want als ze zoveel explosieven gebruiken binnen de bebouwde kom, kunnen er gemakkelijk doden vallen....
Esther (25-1-2012 om 11:29)
Mits er gedacht wordt dat er iets groters als bv. een terroristische groepering achterzit is dit idd. een waanzinnige klopjacht,worden er wel wel heel veel onkosten gemaakt om een knal.Alles is gedaan om de vorige verdachten te nagelen zonder succes overigens -belachelijk gewoon.
Pino (25-1-2012 om 09:59)
Julie begrijpen het niet, ze komen er niet voor er zal wel een reden voor zijn,ze zijn toch niet zo dom als we denken.
M. Sonius (25-1-2012 om 08:38)
Komt dat zien! Circus de overheid trekt verder en nu wel naar zoutelande! U zit gegarandeerd op de 1e rang ( u betaald er immers grof voor) en u kunt aanschouwen hoe de zoveelste blunder van onze overheid wordt begaan!!! Wakker worden justitie!!!!
Cookie-instellingen beheren