Weerbericht:
Buien, in het noordelijk kustgebied zware windstoten
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 74 km

Ernstig ongeluk Sint Philipsland

Toegevoegd: 02-02-2012, 21.01 uur - Update: 02-02-2012, 22.08 uur
Door: Roland de Jong

SINT PHILIPSLAND - Bij een ongeluk parallelweg van de Zeelandweg West (N257) tussen Sint Philipsland en De Heen (NB) is vanavond iemand zwaargewond geraakt.

Het ongeval gebeurde op de Sint-Philipslandse brug over het Schelde-Rijnkanaal. Volgens de politie Zeeland kwam net voor 19.00 uur de melding binnen dat er een fietser was aangereden door een personenauto. Het slachtoffer belandde op de motorkap van de auto en klapte tegen de voorruit.


Aanvankelijk leek het ongeluk op Brabants grondgebied te zijn gebeurd, maar uiteindelijk bleek het ongeval toch in Zeeland te hebben plaatsgevonden. Ambulances uit beide regio's, de brandweer van Sint Philipsland en de traumahelikopter uit Rotterdam werden opgeroepen om hulp te verlenen. De gewonde is met ernstig letsel per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

Vanwege het ongeluk is de parallelweg afgesloten voor het verkeer. De politie is nog bezig met onderzoek.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cre1 (3-2-2012 om 10:57)
Heel veel sterkte voor D zelf maar ook voor haar familie
Cookie-instellingen beheren