Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Boetes voor bevroren autoruiten

Toegevoegd: 10-02-2012, 16.33 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - De politie Zeeland heeft vrijdagochtend rond 08.30 uur, aan de Bachlaan in Terneuzen, drie automobilisten bekeurd die hun autoruiten niet goed hadden schoongemaakt voor zij de weg opgingen.

Zij kregen voor deze overtreding ieder een bekeuring van 220 euro. De politie adviseert automobilisten hun bevroren of beslagen autoruiten eerst goed schoon te maken alvorens de weg op te gaan.
 
Rijden met bevroren of beslagen autoruiten of autoruiten waarvan maar een klein gedeelte is schoongemaakt is levensgevaarlijk en bovendien verboden.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (12-2-2012 om 15:28)
Ruiten schoon lijkt me normaal, en dan niet zeuren dat de boete zo hoog en zielig doen, moet je 10 minuten eerder opstaan en je ramen schoonmaken scohtends dan bespaar je 220 euro
M (12-2-2012 om 11:36)
Laten de personen auto's eerst maar eens hun dakje doen dan ga ik er is aan denken mijn opleggertje te doen
Erna (12-2-2012 om 10:57)
Vinden jullie dit een boete waard? Dan vraag ik me af wat wij als bewoner van onze straat kunnen innen. Het is zo dat we de gehele gladde periode geen één strooiwagen bespeurd hebben.De weg lag spiegelglad,terwijl het toch een doorgangsweg is .Dat is pas gevaarlijk .
Erna (12-2-2012 om 10:51)
Is het gevaarlijk? Wat veel gevaarlijker is ,zijn de gladde baan op de dijk waar we wonen die niet eens gestrooid werd na de sneeuw en gladheid.Hoeveel boet kunnen wij jullie opleggen????
Mar (12-2-2012 om 09:35)
Een waarschuwing op z'n plaats??? Hoezo??? Je weet dat toch? En als je dan zelf het risico pakt op een boete en ook nog overig verkeer in gevaar brengt dan heb je helemaal ZELF invulling gegeven aan de besteding van je zuurverdiende centjes.Wat een gezeur zeg!
Chauffeurke (12-2-2012 om 08:18)
Allemaal leuk en aardig om het zelf van de oplegger af te halen maar volgens de wet mogen wij niet eens op de oplegger klimmen ook al zit er een ladder aanvast of we moeten een valbescherming dragen. Dan ben je weer een uur verder en krijg je weer gezeik met je rijtijden
Cookie-instellingen beheren