Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 23 km

Ravage na ongeval met letsel Sluiskil

Toegevoegd: 27-03-2012, 11.24 uur
Door: Roland de Jong
SLUISKIL - Bij een verkeersongeval op de Provincialeweg (N252) bij Sluiskil is maandagmiddag een vrouw gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 16.30 uur. Een 52-jarige man reed in zijn auto met aanhangwagen over de N252 in de richting van Terneuzen en wilde linsaf slaan. Hij minderde vaart en een achter hem rijdende 24-jarige bestuurder van een bestelbus kon niet tijdig remmen en botste tegen de aanhangwagen.


De bestelbus belandde op het fietspad en raakte een 63-jarige vrouw die daar fietste. Zij liep voor zover bekend een arm- en een beenbreuk op en ze is naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. De drie betrokkenen zijn afkomstig uit de gemeente Terneuzen en alle voertuigen raakten beschadigd.

Ook de auto van een 59-jarige man uit Zelzate raakte beschadigd omdat de aanhangwagen was losgeschoten en deze auto op de andere weghelft raakte.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sluuskillenaar (27-3-2012 om 16:56)
Ik zie dit ook dagelijks beina gebeuren als ik daar links afsla, dit komt doordat mensen zitten te suffen ipv op te letten waar ze mee bezig zijn, dan zijn ze boos terwijl ik tijdig richting aangeef kom op mensen let op de remlichten en knipperlichten van de auto voor u,slapen doe je in je bed
Sjaak (27-3-2012 om 16:10)
Weer een bestelbusje... Hopelijk maakt de vrouw het goed en blijft het verder bij wat blikschade...
Suzanna (27-3-2012 om 13:41)
't is fijn fietsen in Zeeuws-Vlaanderen...fiets / skeeler toerisme zou hoger op de agenda van de bestuurders moeten staan, nu ontbreekt dit aan het lijstje. Ambtenaren zouden verplicht met fiets naar het werk moeten gaan, eens kijken of er dan iets veranderd. Ook goed tegen de obesitas ontwikkeling.
Cookie-instellingen beheren