Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder rijdt door na aanrijding

Toegevoegd: 27-03-2012, 19.44 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Een 11-jarige jongen uit Goes is dinsdagmiddag licht gewond geraakt nadat hij tijdens het oversteken was geschept door een motor. De motorrijder is doorgereden.


De jongen stak rond 15.15 uur de zebra over aan de Troelstralaan, ter hoogte van de school, toen hij werd geschept door de motorrijder. In plaats van te stoppen gaf de motorrijder gas en reed er vandoor.

Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Na onderzoek bleek zijn letsel mee te vallen en mocht hij weer naar huis. Door een getuige werd gemeld dat het ging om een zwarte Kawasaki motor. In het kenteken zit mogelijk de combinatie MR-..-09.

De bestuurder droeg zwarte kleding en een zwarte helm. Heeft u meer informatie over deze aanrijding? Bel dan met de politie op 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (28-3-2012 om 20:38)
@Motorob: en wat maakt het uit HOE hij is overgestoken?? Zou dat doorrijden rechtvaardigen?? Oversteekplaats, school, kinderen...al eens van anticiperen gehoord???
Marvin (28-3-2012 om 19:14)
Het deed echt pijn vanbinnen om hem daar zo te zien.. ik kan het nog steeds niet geloven! Die gast is gewoon nog te laf om zich te melden ook.. Nou gast.. als je dit leest, ga je gewoon melden! Je hebt z'n leven er niet leuker mee gemaakt! Nu moet hij weer wachten tot hij weer normaal kan lopen !!!
MotoRob (28-3-2012 om 18:05)
Ik praat dit niet goed maar hoe stak die jongen over? Heel rustig of rende hij vlak voor die motor nog snel even naar de overkant? Gelukkig is die jongen er nog goed vanaf gekomen.
Rien van der wekken (28-3-2012 om 17:49)
Dit betekend een van de 2 mogelijkheden, of hij reed op een gestolen motor of hij had teveel gezopen Dus crimineel gedrag in feite. Ik schaam me bijna dat ik op een donkergrijze Kawasaki rij (gelukkig net niet zwart). Er zitten inderdaad ook lullo's onder de motorrijders. .
Shauni ( zus van slachtoffer ) (28-3-2012 om 17:45)
Die motorrijder hoort nooit meer op zijn motor te rijden!!! innemen die rijbewijs.. Als je enigszins fatsoen hebt ga je jezelf aangeven. Maar nee hoor. Ik hoop dat ze je vinden, ook al hebben ze nu een vermoeden, ik hoop dat je een flinke fikse boete krijgt of een goeie fikse straf!
Rini (28-3-2012 om 17:23)
Graag extra aandacht (opnieuw) voor de blijkbaar gevaarlijke oversteekplaats in Goes-noord. Hoop overigens nog steeds dat de motorrijder zichzelf wil melden. Vrijwillig dan wel te verstaan. Dank aan iedereen voor het getoonde medeleven en steun. De papa van Giovanni.
Cookie-instellingen beheren