Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder rijdt door na aanrijding

Toegevoegd: 27-03-2012, 19.44 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Een 11-jarige jongen uit Goes is dinsdagmiddag licht gewond geraakt nadat hij tijdens het oversteken was geschept door een motor. De motorrijder is doorgereden.


De jongen stak rond 15.15 uur de zebra over aan de Troelstralaan, ter hoogte van de school, toen hij werd geschept door de motorrijder. In plaats van te stoppen gaf de motorrijder gas en reed er vandoor.

Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Na onderzoek bleek zijn letsel mee te vallen en mocht hij weer naar huis. Door een getuige werd gemeld dat het ging om een zwarte Kawasaki motor. In het kenteken zit mogelijk de combinatie MR-..-09.

De bestuurder droeg zwarte kleding en een zwarte helm. Heeft u meer informatie over deze aanrijding? Bel dan met de politie op 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingse (27-3-2012 om 23:33)
Is dat een rage of zo de laatst tijd, doorrijden na ongeval? Is gewoon het lafste wat je kan doen, als je iets fout doet moet je daar voor boeten klaar!
Mama van het slachtoffer (27-3-2012 om 22:14)
Als de doorrijder een beetje gevoel heeft ga jezelf aangeven op het bureau, hoe kun je een kind zo achterlaten.
Mieke (27-3-2012 om 22:03)
Tsjonge, wat ben je dan stoer, rij je een kind aan en dan ga je er van door, ik zou zeggen toon aan dat je ballen hebt en ga je excuses makken aan die familie, het had heel anders met dat manneke kunnen aflopen. Sterkte fam.
Hans (27-3-2012 om 21:17)
Niet echt verbaast. Mij reden ze vanmorgen bijna aan door effe tussen auto's door te racen en ik wilde oversteken. Ze willen zo braaf over doen komen die motorrijders, echter zitten er veel te veel verkeershufters tussen. En dan maar klagen over de automobilist, voetganger etc.
Marvin (27-3-2012 om 20:50)
Niet normaa;! Ik was er zelf bij. als ik diegen vind, die mijn vriend heeft aangereden... ga ik m echt aangeven !!!!!!!!!!!!!!!!
Sjors (27-3-2012 om 20:32)
Wat een minne hond!!!! Doorrijden terwijl je een kind (bij een school notabene) van het zebrapad rijdt? Ik hoop dat ze je pakken en dat je een vette straf te wachten staat!!!! Straks zeker melden dat je "geschrokken was" en daarom door bent gereden. Rijbewijs innemen, motor schredderen!!
Cookie-instellingen beheren