Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder rijdt door na aanrijding

Toegevoegd: 27-03-2012, 19.44 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Een 11-jarige jongen uit Goes is dinsdagmiddag licht gewond geraakt nadat hij tijdens het oversteken was geschept door een motor. De motorrijder is doorgereden.


De jongen stak rond 15.15 uur de zebra over aan de Troelstralaan, ter hoogte van de school, toen hij werd geschept door de motorrijder. In plaats van te stoppen gaf de motorrijder gas en reed er vandoor.

Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Na onderzoek bleek zijn letsel mee te vallen en mocht hij weer naar huis. Door een getuige werd gemeld dat het ging om een zwarte Kawasaki motor. In het kenteken zit mogelijk de combinatie MR-..-09.

De bestuurder droeg zwarte kleding en een zwarte helm. Heeft u meer informatie over deze aanrijding? Bel dan met de politie op 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sas (28-3-2012 om 17:04)
Opsporen, rijbewijs innemen, schadevergoeding en boete! Nooit meer een voertuig laten besturen door iemand die zo weinig verantwoording in z'n donder heeft! Kun jij jezelf nog in de spiegel aankijken meneer de motorrijder?? Als dit uitkomt zal je weinig vrienden meer over hebben! Sterkte ventje!
Rens (28-3-2012 om 14:59)
Ai dan sta je er weer goed op als motorrijder! Ik schaam met... En het beeld is toch al niet zo geweldig tov de rest van het verkeer. Jammer dat er niet iets meer bekend is want zwarte kawa met zwarte helm en jas zie je wel heel veel. Beterschap voor de jongen.
Een ouder (28-3-2012 om 14:27)
Hee motor rijder meld je nu maar wand anders kunnen wij niet meer met de kids over weg en je zal je beter voelen dan nu dus kom op meld je maar als ze je vinden ben je erge aan toe
Jeroen (28-3-2012 om 11:25)
Hoe hufterig kun je zijn om als je een kind van 11 jaar aanrijd dan gewoon door te rijden. Wat mij betreft motor en rijbewijs in de versnipperaar en een hoge boete die je in lengte van dagen herinnerd aan wat je gedaan hebt.
John (28-3-2012 om 10:53)
Wat een idioot. Neem je verantwoordelijkheid en gebruik je fatsoen. Laat je fout zitten. voor hetzelfde geld rijd je iemand dood of invalide. Als je daarmee kunt leven moet je eens bij jezelf te rade gaan. Verkeershufter eerste klas.
DoeHet (27-3-2012 om 23:38)
Mischien is motor bestuurder geschrokken,maar asjeblieft,ga je melden op t politie buro,het gaat hier ook nog eens om een kind.Anders is dit geen motor liefhebber geweest,maar een rijdende bom.
Cookie-instellingen beheren