Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Aanhoudingen bij brand Vlissingen

Toegevoegd: 03-04-2012, 16.43 uur - Update: 03-04-2012, 20.43 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De politie heeft dinsdagmiddag twee jongeren aangehouden bij een brand in Vlissingen. Het gaat om een 15-jarige jongen uit Goes en een 16-jarig meisje uit Vlissingen.


Rond 16.15 uur werd er de brand gemeld aan de Commandoweg. Een getuige zag dat er door twee personen brand gesticht werd op de dijk. Deze getuige gaf een goed signalement door van de vermoedelijke daders en agenten van de politie zijn direct naar de Commandoweg gereden. Hier aangekomen zagen de agenten een flink stuk van de dijk in brand staan. Dit is geblust door de brandweer. 

De agenten zijn op zoek gegaan naar personen die voldeden aan het opgegeven signalement en een stukje verderop op de Commandoweg, troffen zij twee mensen aan die hier inderdaad aan voldeden. Deze twee verdachten zijn aangehouden en overgebracht naar het bureau. 

Op het bureau zijn getuigen van de brandstichting gehoord en toen bleek dat het meisje niets had gedaan. Zij is meteen weer in vrijheid gesteld. De jongen wordt nu nog gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren