Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 30 km

Wielrenners gewond bij aanrijding

Toegevoegd: 29-04-2012, 19.29 uur
Door: Roland de Jong
LAMSWAARDE - In de Roverbergsestraat in Lamswaarde zijn zondag tegen 11.00 uur twee wielrenners lichtgewond geraakt bij een aanrijding.


In de Roverbergsestraat reed een personenauto weg en op datzelfde moment kwam vanuit beide richtingen een groep wielrenners de straat inrijden. De auto werd door de eerste groep zowel links als rechts ingehaald en op dat moment kwam ook de groep uit tegenovergestelde richting bij de auto.

De automobilist stuurde iets naar rechts om de groep uit tegenovergestelde richting door te kunnen laten rijden. Op dat moment reed een 35-jarige man uit Haasdonk uit de eerste groep de auto toch nog voorbij en kwam frontaal in botsing met een wielrenner uit tegenovergestelde richting, een man uit Meerdonk waarvan de leeftijd onbekend is.

Beide wielrenners werden in de ambulance behandeld aan wat schaafwonden, gescheurde wenkbrauwen en pijn aan het hoofd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fred (30-4-2012 om 00:56)
Deze mensen denken alleen maar aan zichzelf als ze op de fiets zitten, en ze denken daarbij ook nog dat alles en iedereen wel aan de kant zal gaan. Deze mensen zijn echt asociale figueren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Johan (29-4-2012 om 23:59)
Inderdaad @Marcel Wat is de maximum snelheid voor een fiets 30 Km P/u ??? Net als een snorfiets toch , Dus niet op de openbare weg racen ! Dacht ik , maar ja dat ligt weer aan de overheid . En wat doet men hier aan , Niets ! Dus eigen schuld . Vaak fietsen ze ook nog alleen , je hoort en ziet ze niet aankomen , en dan nog schelden ook ! ASO gedrag , op zo'n belachelijke fiets . Laat ze lekker naar Frankrijk gaan . De Tour de Frans , Laat ze hier maar lekker op een home trainer trainen ,
Automobilist (29-4-2012 om 23:46)
Het a-sociale gedrag van deze verkeersdeelnemers is ongekend.Zelf verheug ik mij op een droge periode en kom ik dan op polderwegen in de buurt van een groep dan wijk ik zoveel mogelijk uit in de droge berm. Een Stofwolk is het gevolg en de Heren gun ik dan een half uur lang Stof vreten en spugen.
Wannes (29-4-2012 om 22:51)
Ze moesten alle wielrenners verbieden in nederland ze denken dat heel de weg voor hun is en dat geld zeker voor onze belgische buren.zijn helemaal gek ,laat ze maar op een circuit rijden kunnen ze zo hard en zo breed als ze zelf willen ,
Nico (29-4-2012 om 22:29)
Kunnen die wegpiraten niet in Belgie blijven. Elke keer hetzelfde met die groepen fietsers. Als je toevallig in de polder moet zijn, en je zit erachter, kun je enkele kilometers erachter zitten. Aanhouden en terugsturen aan de grens!!!!!!!
Peter (29-4-2012 om 22:09)
Ja sommige fietsers denken dat heel de wereld van hun is ,ook op een racefiets hoor je je aan de regels te houden ,
Cookie-instellingen beheren