Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Auto te water Westhavendijk Goes

Toegevoegd: 14-05-2012, 11.28 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Bij de Westhavendijk in Goes is vanochtend een personenauto te water geraakt. Niemand raakte gewond.
 
Rond 09.00 uur werd opgemerkt dat er een auto in het water lag tussen de Westhavendijk en de Albert Joachimikade. Omdat onduidelijk was of er nog mensen in het voertuig zaten, werden de hulpdiensten met spoed ter plekke gestuurd.
 
De Goese duikbrandweer stelde na onderzoek vast dat er geen personen in het voertuig zelf zaten. Hierop werd besloten om in het kanaal zelf te zoeken naar drenkelingen. Er werd niemand aangetroffen. Omdat er geen indicatie was dat er daadwerkelijk iemand in de auto had gezeten werd besloten het voertuig te gaan bergen.
 
Bergingsbedrijf De Moor heeft de personenauto naar de kant getrokken. De collega's van Kuzee hebben de auto hierna op de kant getild. Vervolgens is het voertuig weggesleept.


Hoe de auto in het water is beland is niet bekend. Het is niet de eerste keer dat op deze plaats een auto in het water beland. In het verleden geregeld voorgekomen dat auto's in het water belandden, meestal als gevolg van het niet (hard genoeg) aantrekken van de handrem. De parkeerplaatsen liggen namelijk op een helling.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (14-5-2012 om 12:49)
Ideale plek om een gestolen auto te dumpen.
SlowRider (14-5-2012 om 12:40)
Beter ook nog in de eerste versnelling zetten volgende keer...
Cookie-instellingen beheren