Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man aangehouden na wildplassen

Toegevoegd: 26-05-2012, 11.30 uur
Door: Roland de Jong

HULST -  De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag in de Steenstraat in Hulst een man aangehouden.


De 26-jarige man uit de gemeente Hulst kreeg een bekeuring voor wildplassen en wilde zich in eerste instantie niet legitimeren. Daarna beledigde hij agenten en gedroeg zich recalcitrant.

Hierop is hij aangehouden en ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willempie (26-5-2012 om 16:41)
@K, Inderdaad, fantastisch gedaan. Kijken wat jij ervan vind als er iemand tegen jouw huis aanpist, vervolgens niet kenbaar wil maken wie hij is en dan nog een grote bek op de koop toe! We willen met z'n allen meer blauw op straat! Politie doet gewoon zijn taak, gelukkig!!
Jo Schot (26-5-2012 om 14:42)
Wildplassen goed tegen het onkruit zu mogen niet meer met gif spuiten dus een plas goede op lossing haha goed koop voor de gemeente
Marijke (26-5-2012 om 14:08)
K@ wie zegt dat ie op klappen stond? Al zou dat zo zijn dan had hij dit eerder moeten bedenken en in de kroeg naar de wc gaan!!!
Francis (26-5-2012 om 13:44)
Tot die tegen jou voordeur staat te pissen.... Dan piep je wel anders. Dat gezeik overal, vrouwen zoeken toch ook een toilet?
L (26-5-2012 om 13:29)
@K, wat een kortzichtige opmerking, omdat hij teveel gezopen heeft moet een ander in zijn stank zitten? Het is gewoon smerig en asociaal.. Ook in cafes zijn tegenwoordig wc's te vinden.
K (26-5-2012 om 12:16)
Fantastisch gedaan zeg. Iemand die op klappen stond een bekeuring geven, echt geweldig stoer van de politie. En dat terwijl er waarschijnlijk gelijktijdig ergens een fiets wordt gejat met geen agent in de buurt, omdat die agenten een man in nood stonden te bekeuren. Waar zijn we toch mee bezig??
Cookie-instellingen beheren