Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Tractor verliest wiel bij botsing

Toegevoegd: 23-06-2012, 17.11 uur
Het verkeer moest enige tijd worden omgeleid.
Het verkeer moest enige tijd worden omgeleid.
© Foto: Leendert van der Klooster
Door: Leendert van der Klooster & Roland de Jong
POORTVLIET - Vrijdagmiddag heeft op de Bram Groenewegeweg in Poortvliet een ongeval plaats gevonden tussen een auto en een tractor.


Door onbekende oorzaak kwamen de twee voertuigen rond 15:50 uur met elkaar in botsing. De auto kwam in de sloot tot stilstand en liep flinke schade op. Door de klap brak de vooras van de tractor. Hierdoor raakte een band los van de tractor. Ook een achterband raakte le en verder ontstond er ook een olielekkage.

Er werd een ambulance opgeroepen, maar niemand bleek gewond te zijn geraakt. Er kwamen twee bergingsbedrijven ter plekke om de beide voertuigen weg te slepen. Het waterschap zorgde voor een omleiding en heeft de weg weer schoongemaakt.

De weg was rond 18:30 uur weer vrij voor het verkeer.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hulpverlener @ marco (24-6-2012 om 16:56)
Een snelle golf? Ik weet niet waar u de golf ziet maar ik zie alleen een oudere auto die in ieder geval géén golf is. En wellicht is de autobestuurder ook zwaar gedupeerd??? Laat het oordelen maar aan de prof en de betrokkenen over....
Jeroen (24-6-2012 om 16:54)
Volgens mij was het de trekkerchauffeur die de auto over het hoofd zag.
Marco (23-6-2012 om 19:12)
Tsjaaaa, Lekker weer, eind van de middag, een binnen weggetje, een snelle Golf en een langzamere trekker. 't Kon nét niet ! De oorzaak zal door de verkeersspecialisten uitgezocht worden. De akker- of landbouwer is zowiezo zwaar gedupeerd. Die kan nu niet verder met z'n werk. Succes.
Cookie-instellingen beheren