Weerbericht:
Veel zon, zaterdag enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gecontroleerde bevrijding bij ongeval in Goes

Toegevoegd: 07-11-2004, 09.24 uur
Door: Brandweer Goes [HVZeeland.nl]

GOES - Vrijdagochtend rond kwart voor zeven deed zich op de kruising Patijnweg (N289)/Oostmolenweg/Kapelseweg een zware aanrijding voor tussen een lijnbus en een personenauto.

Een 38-jarige automobilist uit de gemeente Goes gaf op die kruising geen voorrang aan de naderende lijnbus die in de richting van Goes reed. Een frontale aanrijding was het gevolg. De ravage op de kruising was groot: auto-onderdelen en glas lagen over de gehele kruising verspreid.

De bestuurder van de personenauto zat weliswaar niet bekneld in zijn splinternieuwe voertuig maar moest wel op een verantwoorde wijze uit zijn auto gehaald worden. Daarvoor kwamen een tankautospuit (4739) en het hulpverleningsvoertuig (4770) vanaf de hoofdpost aan de Oranjeweg ter plaatse.

De Officier van Dienst 4795 ging overigens ook ter plaatse bij het ongeval. Het linkervoorportier en een deel van de zijkant werden uit de auto geknipt zodat de bestuurder op een wervelplank uit het voertuig gehaald kon worden. De inzet van de brandweer duurde niet langer dan een uur.

Het slachtoffer is met kneuzingen en een hoofdwond naar het Oosterscheldeziekenhuis gebracht, zijn auto raakte zwaar beschadigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750