Weerbericht:
Veel zon, zaterdag enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Beroving met geweld op Langevieleweg Middelburg

Toegevoegd: 07-11-2004, 19.08 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Een 21-jarige Middelburger is in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 00.10 met geweld beroofd van o.a. telefoons, geld en sieraden.

De man liep, rond voornoemd tijdstip, over de Langevieleweg toen er een auto stopte. Het slachtoffer werd door vijf mannen gedwongen de auto in te stappen. De auto is weggereden naar de Merwedestraat in Middelburg. Daar werd de man, onder bedreiging van een vuurwapen, gedwongen zijn bezittingen af te geven.

Tijdens dit voorval zijn enkele schoten gelost, er is niemand gewond geraakt. De vijf verdachten, allen afkomstig uit Middelburg en varierend in leeftijd tussen de 20 en 21 jaar, zijn later op de nacht aangehouden door de politie. Allen zijn ingesloten in het huis van bewaring.

De politie heeft de zaak in onderzoek. Bij dit incident zoekt de politie nog getuigen. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau in Vlissingen, of te bellen met 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750