Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

File door ongeluk op A58 Goes

Toegevoegd: 06-07-2012, 09.18 uur - Update: 06-07-2012, 13.54 uur
Het ongeval op de A58. Het ongeval op de A58.
Het ongeval op de A58.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Vrijdagochtend rond 07.40 uur vond er op de Rijksweg A58 voor Goes een eenzijdig ongeval plaats. Direct hierop vond er een kop-staartaanrijding plaats waarbij drie personenauto's betrokken raakten. 

Een 19-jarige automobilist uit Arnemuiden reed over de Rijksweg A58 komende uit de richting van Arnemuiden en gaande in de richting van Bergen op Zoom. Door vermoedelijk aquaplaning verloor de man, net na de afslag Heinkenszand, de macht over het stuur en kwam in de middenberm tot stilstand. Hij raakte niet gewond.  


Direct daarop vond er een tweede ongeval plaats. Hierbij botsten drie personenauto's op elkaar. Eén van deze auto's, bestuurd door een 53-jarige man uit Middelburg raakte door de aanrijding in een slip en kwam aan de linkerzijde van de weg tot stilstand. Omdat de man aangaf last te hebben van zijn nek is hij door de brandweer uit de auto geknipt. De Middelburger is voor onderzoek, per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. 

Direct na het tweede ongeval is de zuidbaan van de Rijksweg A58 afgesloten. Het verkeer werd omgeleid via de Sloeweg / N664 richting de Deltaweg. Bij knooppunt de Poel kon het verkeer de snelweg weer op. Iets na negenen is de Rijksweg A58 weer vrijgegeven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mariska (7-7-2012 om 15:49)
Helemaal mee eens David,moet vaak flink op de rem omdat iemand gelijk gaat inhalen,levensgevaarlijk.Dat auto's werden omgeleid heb ik niet gemerkt,stond ineens in de file,heb er 3 kwartier gestaan!Stond niks aangegeven,niemand die waarschuwde voor file.Beter bij afslag lewedorp er af,maar das 8eraf
Marco (7-7-2012 om 01:45)
De man die omschreven wordt als zijnde afgevoerd naar het ziekenhuis is een vrouw. ik ben met ongeveer 100 km/h er tegenop gegleden door aquaplanning. door het vele water. waarom men abrupt moest remmen moge duidelijk zijn. de dader is gevlogen. de vrouw is ontslagen uit het ziekenhuis.
SlowRider (7-7-2012 om 01:10)
Zeer slechte afwatering daar en de invoegstrook is ook te kort. Zou hoop ongelukken schelen als beide werd verbeterd.
Jan (6-7-2012 om 23:57)
Inderdaad David het gebeurt te vaak dat daar de auto in eene kere de snelweg op vliegen, LEVENSGEVAARLIJK, kheb al een keer uit moeten wijken... WAT ze moeten doen is de lijn langer doortrekken, of 3 banen maken....
Bob2 (6-7-2012 om 23:28)
De oorzaak zit bij de mensen zelf je moet opletten en elkaar de ruimte geven zeker daar.....stukje slecht wegdek??? alvast liggen er klinkers maak niks uit haast haast....
Gianna (6-7-2012 om 23:19)
Aquaplaning kan niet de oorzaak zijn. Dit is een gevolg van een te hoge snelheid ten opzicht van de omstandigheden.
Cookie-instellingen beheren