Brandweer blust vijf kleine brandjes

Toegevoegd: 27-07-2012, 12.21 uur

De brand in Sint Philipsland.
De brand in Sint Philipsland.
1
© Foto: Daan Kempeneers
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Vandaag is de brandweer ingezet voor het blussen van brandjes in Scharendijke, Lewedorp en Cadzand. Gisteren woedden brandjes in en Sint Philipsland en Vlissingen.

Bij de afrit van de N57 bij Scharendijke woedde rond 03.35 uur brand. Hier stond hooi in brand. De brandweer van Scharendijke kwam ter plekke om het vuur te doven. De brand in Lewedorp woedde rond 06.05 uur bij de Dekkersweg. Deze brand werd bestreden door de vrijwilligers van de brandweer Nieuwdorp.

In Cadzand woedde vanochtend rond 07.10 uur brand in twee containers nabij strandpaviljoen De Piraat aan de Boulevard de Wielingen. De brandweerploeg van Cadzand had het vuur snel onder controle.

De brandweer van Sint Philipsland werd donderdag omstreeks 21.40 uur ingezet voor een brand aan de Zuiddijk in Sint Philipsland (foto). Op de dijk lag wat hooi dat door onbekende oorzaak in brand was gevlogen. De brandweer heeft het vuur geblust.

De brand in Vlissingen werd donderdagochtend vroeg ontdekt. Het brandje woedde rond 04.45 uur bij de kruising Sloeweg - Weijevlietweg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750