Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen met bivakmutsen Bruinisse

Toegevoegd: 30-07-2012, 23.17 uur
Door: Roland de Jong
BRUINISSE - De politie heeft maandagavond in Bruinisse onderzoek gedaan na een melding over een verdachte situatie.


Een man meldde 's avonds dat hij bij de Zijpe een viertal personen had gezien met bivakmutsen en zwarte zonnebrillen op. Ze gingen er met hoge snelheid vandoor in hun BMW's. De politie werd ingeschakeld en die stuurde een surveillance-eenheid richting de opgegeven locatie. Een zoekactie in de omgeving leverde niets op. 
 
Ooggetuige Maikel Coomans laat via twitter weten erg geschrokken te zijn. Volgens de politie is er in de omgeving echter geen incident of strafbaar feit gemeld. Het is dus onduidelijk wat de vier in Bruinisse deden. De politie zoekt eventuele andere getuigen om te kunnen achterhalen wat de vier deden of van plan waren te doen.

De politie roept mensen op die de BMW's, één donkere en één lichte, hebben zien rijden te bellen met 0900-8844. De auto's zouden Nederlandse kentekenplaten hebben gehad.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De korte (31-7-2012 om 11:38)
Jongens van de mogelijke plofkraak in goes??? Wellicht opzoek naar een andere rabobank?
Dredd (31-7-2012 om 10:50)
Sinds europa krioelt het hier van de zware internationale maffia, het was te verwachten. wen er maar aan en leer jezelf je daar niet mee te bemoeien, dat is veel gezonder. een van de verworvenheden van de geweldige EU, en u bent daar blij mee ! en betaal maar gelijk meer beasting ook.
Cabriobmw (31-7-2012 om 09:44)
Mag je niet eens een zonnebril en bivak muts dragen dan, weet je wel hoe hard een bmw kan, en dan met open dak, das koud joh in nederland, en koud weer in hollandse zomers, ja das verdacht.
Stefan (31-7-2012 om 08:46)
Je mag toch met een bivakmuts over straat? een boerka mag tenslotte ook.
Pietje bontmuts (31-7-2012 om 08:30)
Arme maikel.......... ik hoop dattie dr nog van geslape heb.
Frans (31-7-2012 om 00:39)
Wat een onzin. Het zouden ook vrouwen in burkas geweest kunnen zijn. Wij gaan nu ook al mensen vervolgen/opsporen omdat hun kleding bedreigend zou zijn. Angst hazen
Cookie-instellingen beheren