Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 30 km

Bevrijding na ongeluk Heinkenszand

Toegevoegd: 07-08-2012, 17.31 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Op de Drieweg N665 bij Heinkenszand heeft de brandweer vanmiddag iemand uit zijn auto geknipt na een ongeval.

Het ongeluk gebeurde rond 16.05 uur. Door nog onbekende oorzaak kwamen twee personenauto's met elkaar in botsing. De weg raakte versperd en één van de voertuigen belandde op de rij bosjes die de hoofdrijbaan van het naastliggende fietspad scheidt. De brandweer haalde uit dit laatste voertuig een oudere vrouw. Zij liep diverse verwondingen op.


Ook de inzittende van de andere auto raakte gewond. De beide gewonden zijn met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. Wat zij precies mankeren is nog niet bekend. De politie is ter plekke een onderzoek gestart om de toedracht van het ongeluk te achterhalen.

Er werd een berger ingeschakeld om de auto's weg te slepen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren