Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Voetganger komt onder busje in Tholen

Toegevoegd: 26-08-2012, 19.52 uur
Door: Manfred Berrevoets
THOLEN - Zaterdagavond rond 20.20 uur vond er op de Kaaij in Tholen een aanrijding plaats tussen een busje en een voetganger. 

De 21-jarige bestuurder van het busje uit Tholen reed over de Kaaij waar het op dat moment erg druk was in verband met een concert. De bestuurder kon echter niet anders dan over de Kaaij rijden om de straat te kunnen bereiken waar hij moest zijn.


Enkele bezoekers waren het hier niet mee eens. Eén van hen ging op de motorkap van het busje zitten en twee bezoekers sloegen op de ruiten van het voertuig. De bestuurder van het busje voelde zich hierdoor bedreigd en reed achteruit.

Hierbij kwam een 62-jarige vrouw uit Bergen op Zoom onder het voertuig terecht. Zij hield aan de aanrijding wat blauwe plekken over.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Velde (26-8-2012 om 21:32)
Op het moment dat hij 's avonds wilde passeren ging het hem niet snel genoeg. Zichtbaar geirriteerd gaf hij flink gas waardoor de toeschouwers schrokken, waaronder hele kleine kindjes en mensen op leeftijd, onverantwoord en gevaarlijk. Ik moet er niet aan denken hoe het had kunnen aflopen...
Cookie-instellingen beheren