Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote controle in Schoondijke

Toegevoegd: 14-09-2012, 20.35 uur
Door: Roland de Jong
SCHOONDIJKE - Donderdag is tussen 13.30 uur en 23.00 uur in Schoondijke een uitgebreide controle gehouden.


Er werden 1857 voertuigen gecontroleerd. Dit leverde in totaal 22 zogenaamde "Hits" op. Door de Belastingdienst Zuid West werden 11 beslagen gelegd. 1 voertuig werd geconfisceerd en afgetakeld. Er werden geen ter plekke geen betalingen gedaan.

De politie deelde drie boetes uit voor te donkere ramen. Een persoon reed over de doorgetrokken streep en kreeg daarom een prent. Een ander kon geen geldig rijbewijs tonen en weer een ander belde niet handsfree. Verder werden twee bekeuringen uitgedeeld voor te hard rijden. De weggebruikers reden meer dan 30 kilometer per uur te hard. Het KLPD flitste nog nog drie andere snelheidsovertreders.

Een bestuurder blies 245 ug/l op de ademanalyse. De bestuurder kreeg een proces verbaal en een algeheel rijverbod van een uur. Verder bleek iemand nog een boete van 530 euro open te hebben staan. Deze werd betaald.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren